avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1071 soluții astăzi
Forum Activitate vlad87

Activitate vlad87

Răspuns la discuția Admitere SNG 2014
Daca afla cineva tematica ... sa fie dragut si sa posteze link .. Se pare ca si asta e deja aprobata .. Multa bafta la toti.
oana_01 a scris:

cameliaeniko a scris:

nu imi vine sa cred....e bataie de joc

de ce ar fi bataie de joc? poate cei care au picat toamna trecuta nu au inca un loc de munca si au asteptat aceasta sansa inainte sa se implineasca un an de la ultima incercare;

Nu ai nicio siguranta ca cei care au picat anul trecut vor lua anul acesta ( si cei care vor pica anul acesta vor astepta 1 an jumate inca o sansa ). Si eu cred ca este cam din scurt.. anul trecut cu 2 luni inainte sa anunte examenul .. au anuntat tematica la civ.
Acum cu 2 luni si cateva zile nici macar nu se stie tematica la penal... Cred ca se va mai baga ceva si la civil .. Sunt prea multe semne de intrebare..
Nu pot sa inteleg cum ei pot sa aprobe un calendar estimativ si peste 2 luni sa-l schimbe .. singura explicatie ar fi ca este nevoie de greferie .. dar si in decembrie era nevoie de grefieri..
Ma uit la concursurile de la curtiile de apel .. cateva locuri .. si ei spun ca este nevoie de 1000 de grefieri .. ......
Din cate am aflat ( de la un judecator de CA )... s-a aprobat examenul pentru luna mai. Dar nu se stiu data fixa.
Ma gandesc ca sng ar trebui sa faca o noua propunere cu o data certa si astfel examenul sa fie la sfarstiul lunii mai ?
Sau anunta direct de luni ? si examenul sa fie pe 11 mai.
M-am uitat la ceilalti ani... toate propunerile pe care sng-ul le-a facut au fost cu data certa ( ex: Nota Direcţiei resurse umane şi organizare nr. 4/11326/1154/2013 cu
propunerile privind componența comisiei de organizare a concursului de
admitere la Școala Națională de Grefieri organizat la data de 1 septembrie 2013.) Propunerea de anul acesta nu cuprinde nicio data....
DahliaNoir a scris:

Pe grupul fb tocmai a scris colega care a participat la sedinta ca in proportie de 90% se da in mai. Ea a dorit sa pledeze pt septembrie dar se pare ca membri CSM aceau deja opinia formata.Asa ca..spor la invatat.
Noul cod de procedura penala..exclusiv. Fara doctrina.

Totusi 10% sunt sanse :) sa asteptam totusi sa se afiseze ordinea de zi solutionata.. Oricum vad ca membri CSM nu au un punct de vedere propriu... ei doar confirma deciziile altora...
Parerea mea este ca nu ar trebui sa se dea in mai. Si nu cred ca sunt singurul care este de aceeasi parere. Examenul de anul acesta este mai ciudat decat in alti ani ...
Depinde de cei care administreaza site-ul ... atata timp cat n-au fost capabili sa asigure nici sunet si nicio o transmisie cursiva .. cred ca o sa dureze ceva .. oricum doar printr-un miracol ar putea fi respinsa propunerea .. nu cred ca a interesat pe vreun membru csm motivele pentru care examenul la sng sa ramana in septembrie ...
Si eu am incercat sa vad online sedinta.. dar la inceput n-au avut sunet :) doar imagine :)
Sunetul si-a revenit la punctul 16 .. hotararea s-a luat ... dar nimeni nu stie care este ...
Răspuns la discuția SNG 2011
Desigur... v.vlad@ymail.com . Sa bagi exact asa nu altfel
mari_mar a scris:

cine este din pitesti?

eu sunt din pitesti
In Arges s-au inscris in total la SNG numai 61 :)
In alti ani erau maxim 10 ...
Anul acesta sunt sigur peste 10 persoane pe loc ...