avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 449 soluții astăzi
Forum Activitate virtosu_vali

Activitate virtosu_vali

Va multumesc pentru raspunsul dvs si pt lamurire. Unde trebuie sa merg acum pt a-mi reduce perioada de suspendare?
Pai art 100 alin. 3 spune ca "nerespectarea semnificatiei indicatoarelor si marcajelor de obligare;" iar "depasirea interzisa" este marcaj de interzicere si nu obligare . Asta nu conteaza ?
inteleg, dar fapta mea nu se incadreaza la nici unul dintre acseste articole. Respectiv : art. 100 alin. (3), art. 101 alin. (3) şi art. 102 alin. (3)

In data de 14.03.2011 mi-a fost suspendat permisul de conducere pentru 30 de zile pentru depasire pe linie contiunua. Am platit amenda, am asteptat si am primit permisul inapoi. Ghinion, pentru aceiasi fapta mi s-a suspendat din nou permisul in data de 05.07.2011 in baza articolului100/3/E . Problema acum este ca, desi nu am prea fost vinovat, nu am contestat. Iar astazi mi-a venit acasa o instiintare de la IPJ prin care sunt anuntat ca am permisul suspendat PENTRU 60 de zile in baza art 103,alin2,lit. E , desi eu nu am gasit acest aliniat si litera in lege. Va rog ajutor, spuneti-mi ce e de facut in acest moment .?