avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 587 soluții astăzi
Forum Activitate nikescu

Activitate nikescu

Bună,
În anul 2013 un mecanic auto (suntem cunoștiințe) mi-a preluat un autoturism pentru repararea lui. După constatare am hotătât să fac rost de un alt motor sau să optez pentru RABLA iar mașina poate rămânea la el că nu-l deranjează. Când m-am dus să ridic mașina mi-a zis că a dus-o la fier vechi. I-am făcut o notificare , în urmă cu trei luni, dar nu mi-a răspuns. Pot să-l acționez în instanță ? Mulțumesc !
Răspuns la discuția SENTINTA DIVORT
COPIA DUPA SENTINTA CIVILA TRADUSA CU APOSTILA O ARE LA DOSAR , CEI DE EMIGRARI ZIC CA TREBUIE SA SCRIE SENTINTA DE DIVORT, NU SENTINTA CIVILA !
Discuție SENTINTA DIVORT
FATA MEA E IN SUA DE MAI MULTI AN UNDE A DEPUS DOSAR PENTRU CETATENIE. A PRIMIT RASPUNS CA NU SE CALIFICA PENTRU CA TREBUIA SA DEPUNA SENTINTA DE DIVORT . LA DOSAR ARE SENTINTA DEFINITIVA IN BAZA CAREIA S-A PRONUNTAT DIVORTUL. CE-I DE FACUT ?
MULTUMESC !
BUNĂ ZIUA,
SUNTEM O ASOCIATIE DE PROPRIETARI MICĂ , CU 10 FAMILII, CONSTITUITĂ LEGAL, CU STATUT JURIDIC, CU PRESEDINTE , COMISIE DE CENZORI. ADMINISTRATORUL , IN ULTIMII 2 ANI NE+A INCLUS LA ALTĂ ASOCIATIE SI REFUZĂ SĂ TINĂ REGISTRU SEPARAT . AM SOMAT-O , DAR DEGEABA. CE-I DE FACUT ? MULTUMIM !
Bună ziua,
Titlul de proprietate e pe numele părinților, intre timp au decedat. Succesiunea nu-i facută dar problema e câ nu figurează toate parcelele din registrul agricol in titlu. Incâ nu-i intâbulat nimic. Se mai poate face ceva? Mulțumesc !
Discuție pensie handicap
Buna ziua,
Persoana fara un ochi beneficiaza de pensie de handicap ?
Multumesc !
Va rog sa ma informati ce facilitati are un angajator daca angajeaza din somaj o persoana care mai are 2 ani pana la pensie ? Multumesc !
Cetatean roman, student international la o universitate din SUA. Cum poate fi sprijinit cu o bursa privata sau cum pot fi colectati banii de la persoane fizice si juridice? Se deschide un cont bancar sau printr-un ONG? Va rog cine poate sa dea informatii ?
Casa vecinului a fost construită pe hat. Nu-i intabulată și acum zice că are drept după lege la 1 m de la peretele casei in curtea mea și vrea să-si facă gard. E legal ?


Buna ziua !
Bunicii decedati au avut doua fete. In 1960 si-au construit o casa mai mica in aceeasi curte cu casa veche. In casa veche au locuit in continuare una dintre fete cu sotul ei, care au decedat in urma cu cativa ani si au ramas de ei doi copii in viata. Casa nu-i intabulata pe nimeni.
Intrebare - fata bunicilor care-i in viata mai are drept de mostenire pentru casa veche, casa in care a locuit si a intretinut-o sora ei cu familia ei de peste 50 de ani ? Nu s-a facut succesiune dupa decesul bunicilor.