Buna ziua!
As mai dori sa va mai intreb un lucru: o prietena lucreaza de 1 luna si 3 saptamani(3 saptamani a fost trainingul pt acest loc de munca) pe un post de call center, insa de cateva zile se simte foarte rau: o doare capul si o ureche(mentionez ca acum 2 ani a avut un accident de masina foarte grav si a ramas cu niste probleme la cap si la o ureche din urma acelui accident; cu timpul, aceste probleme s-au mai ameliorat, insa acum au inceput din nou).
A mers bineinteles la doctor si si-a facut analize iar in urma acestora, doctorul i-a recomandat sa renunte la acest loc de munca.
Intrebarea mea este daca poate sa plece la zi din moment ce are documente de la doctor conform carora nu mai poate continua pe acest post. Mentionez de asemeni ca ar dori sa mai mearga sa-si mai faca si alte analize(eventual o internare in spital).
Va multumesc!
Buna ziua.
Lucrez de 3 saptamani(aceste 3 saptamani fiind de fapt perioada de training) la o firma de call center, insa de pe 1 septembrie nu as mai putea sa mai lucrez deoarece intre timp au intervenit niste probleme. Contractul de angajare l-am facut pe 5 luni. As dori sa stiu daca pot sa-mi depun demisia la zi pe data de 1 septembrie fara a mai fi nevoita sa mai lucrez si perioada de preaviz care este de 20 de zile lucratoare. Va multumesc!