avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 853 soluții astăzi
Forum Activitate anytus

Activitate anytus

Răspuns la discuția Admitere SNG 2013
ti-am trimis pe privat nr meu de tel. Suna-ma daca vrei sa vb.
Pe bune???? Si mi s-a spus ca este si groaznic , de catre cei care lucreaza in system, chiar asa nu mai ai viata personala? Poate e o intrebare retorica avand in vedere ca si tu ai dat examen , deci ma gandesc ca nu o fi chiar asa de rau.
Eu voi fi la Tribunal, sper sa ne vedem pe acolo.
Adica esti grefier la CAB sau la ce instanta?
Buna, tu lucrezi deja?
Buna, da voi fi la tribunal, eu vreau sa vad ce ne zice luni si dupa sa incep sa caut si eu chirie.
Multumesc mult si sper ca toti cei de aici care sunt sigura ca se chinuie mult s ainvete sa intre si visul sa li se indeplineasca.
Va pup si o sa va tin la current.
Buna,
Eu dupa 2 ani in care am dat la SNG, acum ma retrag deoarece am intrat la CAB. Mai e cineva de aici admis? Spor pentru cei care dau la SNG!
Ai luat la CAB ximi?
Buna, as dori sa stiu pentru cei care au luat la concursurile pe post, cat a mai durat pana au inceput efectiv actvitatea sau care sunt etapele.
Multumesc!
Buna, astept si eu rezultatele dupa contestatii si daca nu se modifica mare lucru, sunt bine, voi fi printre cei admisi. E destul de mult de la mine pana la ultimul loc dar nu stiu, inca sunt sceptica. Voi ce parere aveti se vor modifica rezultatele dupa contestatii?
Felicitari celor care se afla in primii 26!