Buna ziua. Am un prieten care timp de 1 an si jum a fost cercetat ptr o chestie usoara. Acum a primit raspuns din partea procurorului sa se prezinte in instanta ptr confirmare renuntare urmarire penala. Intrebarea mea este: ce ar trebui sa faca? sa mearga cu avocatul? sau singur. ce pasi sunt de urmat? Multumesc anticipat!
Buna ziua. Din anul 2004 (aprilie) lucrez intr-o institutie bugetara (muzeu). intrebarea mea este urmatoarea: ce procentaj mi se acorda la salatiu si cate zile zile de concediu ?
buna ziua. am si eu o nelamurire. tatal meu are un dosar depus la anpr. din 2007. acum trebuie sa-i vina titlu de plata. am inteles ca se plateste la pretul la care a fost evaluat pamantul atunci. nu ar trebui sa actualizeze pretul? Va multumesc!
Buna seara. lucrez intr-o institutie de stat si am si eu o nelamurire. la cat timp se poate avansa pe urmatoarea treapta profesionala mentionez ca am 2 ani de la umtima promovare. si as mai avea o intrebare: este legal sa se faca promovari pe un post cu studii superioare in conditiile in care acea persoana abia a intrat la facultate? va multumesc.