avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 620 soluții astăzi
Forum Activitate scabatura

Activitate scabatura

Răspuns la discuția amenintarea si insulta
multumesc, da au fost vecini care ,chiar au luat apararea copilului meu in situatiile descrise( eu nefiind de fata). multumesc din nou pt raspuns , dar cum ar trebui sa formulez plangerea?
buna ziua, va rog sa ma sfatuiti ce ar trebui sa fac in situatia in care mama unui copil de pe strada unde am domiciliul o ameninta pe fiica mea ca citez:" ii rupe picioarele , o calca in picioare, o omoara" iar cand am vrut sa am o discutie pentru elucidarea problemei ( conflictul a fost generat de certuri intre copilul meu si al doamnei ;copii cu varste intre 5 si 6 ani) m-a insultat aruncandu-mi insulte ca:"handicapata , nebuna , dementa si multe altele , ca ar trebui sa merg la balamuc, a facut referire la faptul ca in urma unei mastectomii, etc. etc.... eu sunt o handicapata . va multumesc si astept un sfat . nu am reusit sa stabilesc un dialog... doamna tipa si nu se aude decat pe ea... ce sa fac ?
copilului meu ii este teama sa mai iasa pe strada, ba chiar se teme < copilul , si pt siguranta mea , a familiei....
toate acestea dureaza de 1 aan , desigur la intervale de timp mai are loc cate o rabufnire cu amenintari , cand copilul meu se afla singur pe strada....a vrut la un moment dat sa o loveasca chiar!