avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 927 soluții astăzi
Forum Activitate raul_feel

Activitate raul_feel

Mersi mult pt raspuns. Deci sa inteleg ca daca baietii de la judiciar daca am inteles eu bine cu care am sa ma intalnesc o sa fie de treaba exista posibilitatea ca ei sa dispuna neinceperea urmaririi penale. Si sunt pasibil de amenda in procentaj mare. Dar amenzile acestea nu inseamna ca am dosar penal nu ? Mai am o amenda pe care am luat-o in spatiu public pentru profanare de injurii. Mi-a venit de la primarie sa o platesc. Dar aceea amenda ma gandesc ca nu stie nimeni de ea nu? Adica nu am dosar penal sau cei care ancheteaza cazul acesta o sa vada ca am si acea amenda si sa isi faca o impresie proasta despre mine?
Eu nu inteleg cum merg treburile si v-as intreba eu voi ajunge sigur la un proces cu judecator? Sau procurorul poate dispune anumite masuri gen amenda adm. sau inchiderea dosarului inainte ca sa se ajunga la proces cu judecator? Mersi.
e partea proasta. Ca noi am iesit la plimbare seara. Era si un concert si dupa am mers sa ne plimbam. Eram eu si un prieten. SI faza cu banca s-a intamplat la ora 23.
Pai noi am dat doar primele declaratii. Erau niste politisti care ne-au luat niste declaratii. Eu nu stiu ce au crezut sau nu. Nici nu ma intereseaza. E dreptul lor sa creada ce vor.
Deci oricum basma curata nu scap ?
Nu
Buna. Intr-o seara eram intr-un parc si am vazut o banca care nu era montata si

era abandonata. Deci nu era pentru stat jos. Eu am luat-o si am dus-o acasa. Cand

am ajuns in fata casei m-au vazut niste politisti care m-au dus la sectie pentru

declaratii ce si cum ii cu banca. Am dat declaratie exact ce am facut. Ca am

gasit-o abandonata si am dus-o acasa pentru a o repara si a o returna. Acuma sunt

doar la acest stadiu. Am dat declaratii si atat. AM inteles ca o sa fiu chemat de

la departamentul judiciar pentru a da lamuriri si acolo. Si de acolo incolo nu

stiu ce se va intampla. Va rog sa imi dati niste raspunsuri. Sunt eu pasibil sa

fiu dat in judecata pentru furt si chiar sa primesc sentinta cu executare? Va

multumesc.
as vrea sa imi deschid o afacere. si anume vanzare produse aromaterapie (etonobotanice), ca doar sunt o gramada in fiecare oras. deci, ce am nevoie?
1. daca imi fac o firma, ce domeniu exact de activitate trebuie sa imi aleg?
2. pot sa vand si daca nu am un spatiu al firmei, si doar dau bon fiscal? in cel mai rau caz sa fac un site pe internet?
3. de unde pot sa imi procur marfa la pret de producator?