Deci ar trebui sa demisionez,fara preaviz,fac reclamatie la ITM si daca nu se rezolva(in cat timp?) o dau in judecata.Am inteles,insa va trebui mai intai sa gasesc alt loc de munca si apoi sa-mi dau demisia.E ceva de umblat dupa banii de concediu,dar merita totusi,chiar si pentru cateva sute de lei noi(in vremurile astea...).Deci ar trebui sa primesc banii pentru 2009,2010(7luni),2011,nu?
Lucrez la o firma(unde se plateste % din realizari) din 2006 pana in prezent.Abea in ianuarie2009 mi s-a facut carte de munca,lucrand inainte la negru.Pe carte de munca s-a trecut salariul minim (804),pentru ca nu avea cum sa scrie %.Acum cateva zile ii spun sefei mele ca as dori plata concediului de odihna(pe care nu l-am efectuat),insa aceasta mi-a spus ca ce concediu de odihna, noi lucram la % si ca unde am auzit eu asta,sa merg acolo unde am auzit(adica sa plec sa lucrez acolo,cum ar veni,dak nu-mi convine la ea...).E CORECT ASA CEVA?As vrea sa imi dau demisia(sau cum e mai bine?) de aici in 2luni ca m-am saturat de nedreptati.Ce ma sfatuiti sa fac pentru a obtine banii pe concediu de odihna?Sa demisionez si sa cer la lichidare si concediul(pe care sigur n-o sa-l primesc),apoi sa fac reclamatie la ITM?Cum se solutioneaza astfel de probleme?In instanta sau la ITM?Sesizarea se face inainte de demisie sau dupa?Ce se intampa dupa ce fac sesizarea?Vine ITM-ul la firma,primesc amenda(sau primesc spaga sefei X-( )?Eu o sa-mi mai primesc banii pe concediu sau nu? Mentionez ca in firma mai sunt 2pers ce lucreaza la negru,2pers au 4ore pe CM(dar lucreaza o zi cu o zi),iar eu nu am luat concediu de odihna deloc>nici zile nici banii.Ajutati-ma cum sa fac! #-o