buna ziua
cred ca au aceiasi "placa" si la bucuresti.si mie mi-au spus acelasi lucru ca e ca si abonamentul de la lumina,apa ,telefon diferenta o face ca ei nu ofera niciun serviciu,vor doar bani pe nimic.
SUNT MARI TEPARI
CAND MI-AM FACUT ABONAMENTUL LE-AM EXPLICAT CA MA INTERESEAZA SA AIBA ORE DE AEROBIC DIMINEATA PT CA AM UN COPIL SI DUPA-AMIAZA TREBUIE SA AM GRIJA DE EL.M-AU ASIGURAT CA AU UN PROGRAM FOARTE COMPLEX SI DIMINEATA ,CE SA VEZI ,IARA TEAPA,au doar seara si atunci e nebunie.
cred ca acesti tepari s-au gandit sa incheie cat ai multe contracte,sa agate cati mai multi oameni pt a obtine cati mai multi bani ,iar la spatiu nu s-au mai gandit...cum o fi ...
cred ca se bazeaza si pe inocenta oamenilor,multi fiind foarte tineri si nu au rabdare sa citeasca tot ce scrie,mai ales ca scrie foarte mic.le explica ei in asa fel incat sa le fie bine ,iar oamenii merg pe incredere.
ASTAZI LE FAC SI EU RECLAMATIE LA OPC
O ZI FRUMOASA
buna seara
sigur este o practica generala a acestei firme.si eu sunt in aceiasi situatie.am facut un contract acum un an cu ei,un contract care avea un scop bine stabilit cred de la inceput,fiind foarte mic scris cat sa nu intelegi nimic.reprezentantul care mi-a prezentat contractul a spus ca pot renunta oricand.
la semnarea contracului am platit prima luna din abonament in avans urmand ca sala sa se deschida in luna august,iar sala s-a deschis la sf lui noiembrie,timp in care nu s-au deranjat sa ma agseze cu scuze pentru intarziere sau macar sa ne transmita un alt termen.a trebuit sa ajung la sala prntru a afla ce se intampla
cand intr-un final au deschis m-am dus de cateva ori.
sala era f aglomerata,la vestiare nu aveai unde sa-ti pui hainele-prea putine dulapioare,la toaleta mizerie,iar daca vroiai sa faci un dus se facea apa pana la genunchi.in aceste conditii am renuntat.
dupa cateva luni cei de la pure au inceput sa ma hartuiasca cu emailuri si mesaje telefonice ca sunt datoare la ei contravaloarea acestor luni si ca daca nu platesc ma dau pe mana unei nu stiu ce firme de recuperari.
la inceput le-am transmis decizia mea si motivatia ei printr-un email.dupa cateva luni m-au sunat din nou sa-mi transmita ca sun si mai datoare la ei si au incercat sa-mi propuna un "targ"-semnarea unui nou ctr pe un an si stergera datoriei.
mi-au spus ca email-ul nu e valabil pt a rezilia contractul si ca trebuia sa merg la ei sa fac o cerere scrisa sau prin posta (cu toate ca ei m-au contactat prin email si sms )
a doua zi m-am prezentat la ei sa fac cererea scrisa,am luat legatura cu un reprezentant al firmei care mi-a spus ca cererea nu se ia in considerare pana nu achit restanta sau sa-mi fac un nou contact sau s-a gandit mai bine macar sa platesc jumatate din datorie.PARCA eram la piata,tot incerca sa scoata niste bani de la mine.
m-a amenintat iarasi cu firma de recuperari de parca eram o infractoare.le-am explicat ca nu am beneficiat de niciun serviciu din partea lor si nu am pt ce sa platesc
astazi am primit un nou mesaj din partea lor ca dosarul meu a ajuns la firma de recuperari si sa sun de urgenta la un numar,de ce oare sa mai sun?
nu stiu exact ce am de facut ,ma simt hartuita de aceasta firma
poate ma ajutati cu un sfat
P.S.-prietena mea care era in aceiasi situatie ca si mine s-a dus la ei cu scandal,i-a amenintat cu opc-ul si reclama negativa si si-a reziliat contractul.deci se putea.probabil trebuia sa fac mai mult scandal si eu?...