avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 526 soluții astăzi
Forum Activitate mitnick1986

Activitate mitnick1986

Astia nu il urmaresc pe Pablo Escobar ca vinde droguri anul de 50 de miliarde , astia il urmaresc pe NEA Nelu care are magazin de etnobotanice la 30 lei bucata.Il opresc pe baiatul asta si ii fac astia probleme pentru un amarat de plic , ei cu asta se ocupa in cazul in care nu urmaresti stirile , prind si ei 5 tigani cu 5 pastile de (paracetamol) si apar la tv ca au mai inchis o filiera majora ,un caz, supraestimezi politia in Romania.Referitor la intrebare , primesc aseara un telefon de la numar necunoscut in care ma intreba domn politisc ce am facut in data de .... , si ce am facut intr-un anumit cartier.De asta am intrebat , pentru ca si eu ca si baiatul acesta am cumparat de la un delivery un plic.Nu am primit citatie , nu am avut astfel de probleme niciodata pana in acest moment si sa fiu sincer ma tem de astia mai rau decat daca eram vinovat de ceva ca atunci stiam cum sa ma apar.
daca cumva imi este interceptat telefonul in cazul de consum de etnobotanice , au vreun temei legal sa inceapa urmarirea penala ?