avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 835 soluții astăzi
Forum Activitate luivu

Activitate luivu

Sunt proaspăt absolvent de master şi am inţeles că de ceva timp masteratul este socotit aproape ca şi doctoratul la salariu, se mai dă un 18-20% in plus. ªtie cineva să imi spună in baza cărei legi este dispus acest ordin sau pe unde aş putea sa gasesc textul acestei legi?
P.S.: De la 1 sept incep jobul şi vreau să merg la sigur cu ceea ce doar am auzit, pentru că sunt sigur că "angajatorul"( care este o instituţie de stat ,de fapt) va comenta acest aspect in sens negativ.. şi să îi arăt legea... mulţumesc!
Răspuns la discuția agentie de publicitate
.. :( nu ma poate ajuta nimeni cu un raspuns?
Buna ziua! Sunt administratorul unei agentii de publicitate( prestari servicii). Societatea e infiintata de curand si nu prea am avut activitate (..ca la inceput ) , decat am facut o promotie de 2 zile unei firme . Promotia a constat in impartirea de fluturasi pe o perioada de 2 zile a cate 4 ore pe zi; aceasta impartire de fluturasi am facut-o eu impreuna cu alte 5 promotere pe care le-am platit cu cate 30RON / zi de promoter. Intrebarea mea este cum sa fac si daca trebuie sa le fac contract de munca pentru aceste 2 zile pentru care au lucrat?Sau daca voi mai avea vreo promotie de 1-2 sau 3 zile in care vor lucra 4-5 persoane, ce fac ? Le fac carte de munca de munca?Cum sa fac sa fie legal totul? Nu voi lucra mereu cu aceleasi persoane si de obicei "treaba" dureaza putin( 2-3 zile).
Va rog sa ma ajutati cu un raspuns in care sa imi ziceti cum sa fac ca totul sa fie corect si legal din punctul de vedere al platii.