dar daca nu exista bunuri lasate mostenire de decedat(intre timp tatal meu a decedat). Trebuie sa ma duc pur si simplu la notar sa declar ca refuz mostenirea? Tatal meu a vandut absolut totul in ultimii aproxm. 2 ani din viata. Tot mai trebuie sa dau aceasta declaratie?
Va rog sa_mi rasp. cat mai repede sa stiu ce sa fac(tatal meu a decedat de 1 saptamana)
Si daca da, trebuie atat eu cat si mama mea?
Multumesc foarte mult
nu au nici un bun comun iar mama mea are doar dreptul de mostenire asupra apartamentului bunicilor mei impreuna cu sora ei. taxa de succesiune nu este bagata. locuinta in care au locuit inainte de a se desparti a fost vanduta la vremea respectiva
Anul trecut in iunie tatalui meu i s-a cesionat 95% din capitalul unei societati cu datorii enorme fiind numit si administratorul firmei. Mama mea este despartita de el(dar nu divortata) si abia acum am aflat intamplator. Am inteles de asemenea ca tata ar avea si poprire pe venituri. Ceea ce as vrea sa stiu este daca mama ar putea vreodata sa aiba probleme. Mentionez ca tatal meu este bolnav si nu mai are foarte mult de trait. Cand se va intampla inevitabilul mama va putea fi trasa la raspundere avand in vedere ca noi nu mai aveam nici o legatura cu tatal meu de foarte multi ani, nici macar nu mai vorbeam? Se intelege ca mama nu a semnat niciodata absolut nimic, nici macar nu a stiut de acest lucru pana acum cateva zile