avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 559 soluții astăzi
Forum Activitate ionutalexandru2005

Activitate ionutalexandru2005

Răspuns la discuția 0.45 in aerul expirat
am stat 4 luni si o zi . Nu conteaza cat stai important este ca dosaru sa se termine cu NUP.Acum totul depinde de anumiti factori . Sa ai parte de un organ de cercetare oki + un procuror identic ca primu el decide .. tot mersu ... Succes si invata.. din chestia asta. ;)
Răspuns la discuția 0.45 in aerul expirat
sfatu meu e sa stai linstit vei scapa si eu am scapat. cu o alcolemie de 0,80 si a 2 0,95. De retinut important e ca prima proba sa fie mai mica ca 2 . Se considera faptu ca erai mai beat . in momentu opriri. important e sa fie alcoolemia in crestere. si sub 1 . asa ca prietene . inarmeazate cu multa rabdare si astepta , cel mai urat e sa stai dar nai ce face . asteptata finalul .Eu o singura data am fost la procuror am stat de vorba important e sa nu pui presiune pe ei , sa nu`i presezi deloc .
Răspuns la discuția permis suspendat
Depinde daca este in alcoolemia in aer sau in sange . daca este in aer inseamna ca in sange e dublu. Ia-ti gandu de la permis 1 an 2 . Dar daca este in sange 0,78 scapi cu 3 luni si multa bataie de cap .
haideti dragi colegi ... sa va spun ce am patit eu . acum 4 luni de paste am fost oprit ... 0,52 in aer. am asteptat timp de o luna si 2 saptamani rezultatele la sange. a iesit 0,80 prima proba 0,95 . .dosaru a plecat de la politie cu nup . Am fost la procuror am discutat cu el mi-a zis ca se ma gandeste ca politaiu la alcoolemia asta trebuia sa .. imi sup . si tot asa ca trebuie sa trimita dosaru la politie inapoi . dupa 2 luni de asteptat surpriza mia venit rezolutie cum ca procuroru confirma nup. sa stiti daca va incadratii in valorile din sange 0,80 1 puteti scapa doar cu amenda administrativa ... nu va luati avocat daca nu aveti belele mari si daca doriti permisu mai repede incercatii sa terminatii procesele pt cei care intra in instanta din primul termen .,.... nu incercati marea cu sarea ca tot voi cheltuiti banii si timp pierdut .. succes tuturor