Intradevar nu am un contract scris cu aceasta persoana, insa am martori si chiar el recunoaste faptul ca i-am dat banii si in ce scop. Eu oricum voi depune plangerea deoarece nu mi se pare normal ca astfel de persoane sa nu poata fi pedepsite de lege .
D-le Radu Alexandru va multumesc mult pentru raspunsuri si va rog frumos sa imi spune-ti daca ar fi nevoie sa imi iau un avocat sau pur si simplu depun plangerea si apoi se ocupa Parchetul.
Va multumesc inca odata .
Buna ziua,
Va rog sa ma sfatuiti unde trebuie sa ma adresez in urmatoarea situatie :in data de 01.07.2011 am dat unei persoane suma de 700 euro pentru a-mi cumpara o centrala termica de apartament. Aceea persoana nu a cumparat centrala nici in ziua de azi si nici nu imi da banii inapoi. A spus ca a dat banii imprumut unui prieten si nu ii mai poate scoate de la el. In fiecare zi l-am sunat si imi spune la telefon ca imi va da banii a doua zi dar a doua zi zice ca in ziua urmatoare si tot asa. M-am adresat sectiei de politie de care apartin pentru a depune o plangere, insa politistul de la poarta mi-a spus ca nu la politie trebuie sa ma adresez ci instantei pentru ca este un caz civil. Am insistat si a chemat la poarta un coleg de-al lui care mi-a trecut datele mele in agenda lui si mi-a spus sa astept pana luni si daca tot nu imi va da banii ii va face dosar de abuz de incredere, insa nici acesta nu mi-a dat posibilitatea de a depune pangerea.