avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 354 soluții astăzi
Forum Activitate ContSters220419

Activitate ContSters220419

Răspuns la discuția Admitere INM 2012
Saluuut si felicitari tuturor pentru rezultate. Eu am o mica/mare nelamurire ..Nota de la cunostinte juridice valoreaza 70% si cea de la rationament logic 30% si va da o medie care va reprezenta 75% din nota finala, interviul reprezentand 25%, nu? Scrie in regulament daca prima medie trebuie sa fie peste 70 puncte? Sau toti care au luat peste 30 la rationament vor trece mai departe la interviu, indiferent de media care rezulta dintre primele 2 probe?

Edit: m am lamurit! Media nu trebuie sa fie peste 70.
Radutm a scris:

S-AU AFISAT!!!!!

edit...poate daca ne concentram toti si transmitem gandurile spre univers reusim sa aflam si noi ceva azi :))))

Mi a stat inima in loc cand am văzut ca s au afisat:(, dar era ALARMA FALSAAAAA!!:((
Pfffff!!! E 5 30!!! Nu le este mila de noi deloc!?!?!
Aandreea_v a scris:

[ link extern ] :

Eu nu am găsit pe site nimic de rezultate [ link extern ]

Am văzut acum ca era scris la comentarii..merci!!
Eu nu am găsit pe site nimic de rezultate [ link extern ]
isis23 a scris:n
nmalinah a scris:n
nRăspunsul la întrebarea cu regimul juridic al prescriptiei e foarte lacunar!!! Cum sa fie acelaşi regim si pt minori si pt majori? Ce treaba are legea din 2012 cu regimul lor juridic!!???n
nInfractiunea de loviri cauzatoare de moarte, a devenit imprescriptibila pentru toata lumea majori sau minori, prin ultima modificare la Codul Penalnn
nn

Uuuufffff!!!! Iar nu am fost atenta:(((((:((((... Eu nu am mai citit ultima parte:(((..nici nu ma mir ca am făcut doar 73..parca am dormit pe grile...meci isis23 si felicitări pt rezultatul deosebit!!!:p
Răspunsul la întrebarea cu regimul juridic al prescriptiei e foarte lacunar!!! Cum sa fie același regim si pt minori si pt majori? Ce treaba are legea din 2012 cu regimul lor juridic!!???
tin minte ca in udroiu dadea exemplu ceva de genu: daca o persoana a savarsit lovituri cauzatoare de moarte asupra unui politist retii ultraj in concurs cu lovituri cauzatoarea de moarte iar daca un politist loveste cu intentie pe cineva care moarte ulterior se va retine in persoana lui purtare abuziva si lovituri cauzatoare de moarte in concurs ideal.
Felicitari tuturor pentru rezultate!! Am tot auzit pareri diferite ca a fost mai usor sau ca a fost mai greu decat anul trecut! Voua cum vi s a parut? Eu una am facut 72 sau73 k nu mi am notat ce am raspuns la o intrebare si astept ziua de vineri sa aflu:(..din neatentie am gresit cele mai simple intrebari:(((:(((. (La grila cu infr continuata tot anulare am pus si eu:-s). Pe langa punctajul meu mai stiu 2 de 70. 71. 3 de 74. 75. 77.78.85.86..presimt ca vor fi multe note peste 70.
La judecată se poate renunța oricând! Pana la începerea dezbaterilor se poate renunța fără consimtamantul adversarului...după acest moment, atât la prima instanța cât si in căile de atac, ai nevoie de Invoirea celeilalte părți.deci, in apel se poate renunța la judecată dacă ai Invoirea celeilalte părți.