Sa va explic cum stau mai exactt lucrurile in cazul meu..Sunt insarcinata in aproape 12 saptamani iar situatia la locul meu de munca nu e tocmai una roz.Sa va explic cum stau lucrurile...sefa mea a aflat ca sunt insarcinata inca din momentul in care am aflat si eu adica din luna august si nu a fost binevoitoare sa-mi zica ca trebuie sa o anunt in scris de lucrul acesta,cu toate ca eu am intrebat daca e nevoie sa fac o cerere..Pe data de 12 septembrie mi-a dat o instiintare cum ca mi se va desface contractul de munca din motiv "restrangere de activitate".Lucram intr-un coafor unde eram doar eu pe post de coafeza si sefa pe post de manichiurista.M-a asigurat ca voi intra in somaj ceea ce nu e posibil,am aflat ulterior interesandu-ma personal de asta..cu atat mai putin nu voi putea beneficia de indemnizatie crestere copil.In momentul in care i-am cerut explicatii de ceea ce se intampla aceasta s -a infuriat si m-a dat afara din salon,urmand ca aceasta sa-mi trimita acasa plicuri in care imi cere explicatii de ce nu m-am prezentat la munca..Sub nicio forma nu as mai fi putut lucra in compania aceste doamne dupa ce mi-a blestemat copilu si m-a alungat din salonl.Acum ea vrea sa-mi desfaca contractul de munca disciplinar p motiv de absenta nerecunoscand ca m-a alungat ea practic..Pe instiintarea primita scrie ca contractul se va desface in data de 11 octombrie 2011,ar putea sa-mi desfaca contractul mai devreme decat scrie?Mentionez ca am lucrat in acest salon din 14 septembrie 2010 si ca in momentul de fata sunt in preaviz si faptul ca nu m-am prezentat la preaviz din cauza celor mentionate mai sus.Ce pot face eu in acest caz???? Va rog sa-mi dati sfaturi in ce priveste problema mea,astfel incat sa pot beneficia de indemnizatia de crestere copil...Mentionez ca contarctul meu la aceasta firma era incheiat pe 4 ore.Va multumesc si astept raspuns cat mai repede!!!
Lucrez cu contract de 4ore intr-un salon de infrumusetare si sunt insarcinata in 7 saptamani.As vrea sa stiu de cand as putea sa intru in concediu de maternitate?Vrea sa mentionez ca lucrez cu vopsele ce contin amoniac si alte alte produse pt par care cred ca nu fac bine copilului inhalandu-le.