am imprumutat un prieten foarte apropiat cu 20000E,pentru societatea lui aflata in impas,iar acum nu recunoaste.Am deschis proces civil crezand ca merge mai usor,iar acum ma chinui sa-l mut pe comercial,unde mi se cer martori,care exista,dar unul e angajatul sau iar celelalt exact in perioada procesului are examen de licenta.Presupun ca va fi necesara o noua amanare si va urma un nou termen,apoi expertiza pe societate in perioada imprumutului...la un moment dat mi-a parut rau ca am ascultat-o pe d-na avocat,pentru ca pe societate am reusit strangand cu usa sa obtin o bucata de hartie,e drept scrisa de mine,dar avand semnatura si stampila societatii,in original,evident.Avocata sustine ca e mai bine asa pentru ca a inceput altfel,iar eu pe persoana fizica nu aveam dovada,numai pe comercial.constat ca dupa un un an si 6 luni ajung tot acolo.adica martori,expertiza si se putea face de la inceput asa.ce ma sfatuiti sa fac? Sa schimb avocatul sa fac uz de hartia obtinuta alaturi de martori sau sa-mi vad de drumul stabilit de avocat.Scuze,am fost cam lunga si poate neclara.multumesc
codul de etica si deontologie profesionala impune acest aspect medicului,farmacistilor si personalului mediu din sanatate.Este Biblia fiecaruia,daca se respecta.InclusivCNAS impune prin contractul cadru aceasta obligativitate.