avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 663 soluții astăzi
Forum Activitate sain77ro

Activitate sain77ro

Răspuns la discuția micsorare salariu
in cazul articolului 48, forta majora , angajatorul poate modifica temporar locul si felul muncii nu si salariul.
si in cazul meu nu este vorba de o sanctiune in urma careia sa se modifice unilateral contractul
Răspuns la discuția micsorare salariu
salariile sunt platite in baza unui cod intern (in toate filialele codul respectiv are un anumit salariu)
cat de negociere nu poate sa fie vorba negocierea e doar "pe hartie"
ce ma nemultumeste este faptul ca 7 ani de zile actele au fost ok
acum brusc.....nu mai corespund
sunt angajat de 7 ani incadrat pe un anumit cod cu un anumit salariu
activitatea pe care o desfasor si am desfasurat-o in toti acesti ani nu era conforma cu functia/meseria trecuta in contractul de munca si nici cu fisa postului, pe scurt faceam o anumita activitate dar in acte scria altceva
in urma unui control intern conducerea a decis sa faca referat de schimbare incadrare, urmand ca fisa postului si efectiv incadrerea sa corespunda activitatii prestate acum
problema e ca aceast schimbare aduce cu sine o diminuare semnificativa a salariului desi activitatea pe care o prestez, ca si incarcare justifica un salariu mai mare
pot refuza schimbarea incadrarii?
care sunt consecintele refuzului?
pot solicita angajatorului sa mi ofere posibilitatea de a desfasura activitatea specificata acum in contractul de munca si in fisa postului?
multumesc!