avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 709 soluții astăzi
Forum Activitate bookie

Activitate bookie

Răspuns la discuția Admitere INM august 2011
Csorin..desi nu imi place sa intervin in discutiile altora..o voi face totusi de aceasta data. Maye Maya a avut amabilitatea de a incerca un raspuns la intrebarea ta..iar tu ii raspunzi rautacios..incercand un rationament cam deplasat..parerea mea.. mai bine ti-ai ocupa timpul cu studiul..cel putin astfel vei avea sanse la anul..:hm:
Răspuns la discuția Admitere INM 2012
multumesc pt lamuriri. si eu am terminat anul asta, sunt un boboc aspirant la inm :D spor la invatat tuturor. eu am inceput intr-un mod mai "soft" invatarea..am fost la plaja cu cartea de civil si am venit cu viciile de constimtamant invatate dar am spatele rosu..Ce bine ar fi daca as fi putut sta in apa cu cartea..;)
Csorin tu vorbesti de noul cod penal? din cate stiam eu, acesta nu a intrat inca in vigoare, e posibil ca din ianuarie 2012 sa se intample asta, Eu stiam ca doar nocul cod civil intra de la 1 oct. :(( Lamureste-ma si pe mine te rog..
primul meu mesaj pe forum..intru si eu in lupta pentru inm 2012 si am o mare dilemă..dreptul civil..deşi îmi place structura lui, am sentimentul că nu o să reţin niciodată atâţia termeni..
are cineva o metodă bună de a învăţa dreptul civil?
:-/