Executron a scris:
Cred c-o sa iasa niste dezbateri pe cinste la INM :fight:=D>
Poti fi sigur de asta. Numai ca..daca dezbaterile vor fi pe teme de drept...nu o sa ma vezi renuntand la pozitia mea :D.
P.S.Eu pot trece peste muuulte...dar sa vad ca un "coleg" foloseste "aia" atunci cand se refera la evaluatorii din INM..si isi exprima durerile in anumite protuberante pe forum...asta nu-mi place...Chiar daca sub anonimat se poate posta orice, zic ca putin autocontrol nu strica.
Plus...faza cu habarnistii care au tocit niste coduri, etc, etc,,,
Zic si eu...
Multumesc!
counter a scris:
sim_m a scris:
Pai nu vezi ca am propus sondaj, sa stim ce sa facem. Mai propune si tu cateva, sunt multe intrebari aici. De exemplu ce mobilier au camerele de la camin. Crezi ca au cuier? A pentru Da; B pentru Nu.
De fiecare data cand am avut vreo nelamurire am sunat la CSM si au fost foarte amabili. Da, cred ca or sa dea toate informatiile la momentul oportun, incat sa nu fie nevoie sa sunam la ei.
si eu sunt curios ce mobilier mai e in camera. na :-P de exemplu, eu as vrea sa stiu daca exista frigidere :) pt ca eu mananc mult :D te rog sa faci tu un sondaj draga viitoare colega amabila ;;)
Ma gandesc si la faptul ca nu e bine ca s-a renuntat la testarea psihologica.
Eu am avut domiciliu in ultimii 3 ani in 2 localitati si nu am avut nici o contraventie(n am nici macar permis) si de la fostul domiciliu, de la directia taxe si impozite locale mi a dat o adeverinta pe care scrie ca nu sunt in evidenta lor cu amenzi debite.Nu sunt sigura ca e ok pt ca pot fi amenzi platite...ar trebui sa le cer sa schimbe textul?
andrei007 a scris:
Daca in facultate am fost un student sub medie, iar job nu am avut niciodata, ce sa scriu in CV-ul ala?
Nu pricep ce relevanta are ce ai facut inainte. Poate m-a durut in poola de viata si mi s-a facut pofta de INM.
Chiar cantareste CV-ul asta ceva pt admitere? Daca il las gol se supara aia?
Tu..sigur....esti admis?:hm:
da daca mi-au luat permisu 3 luni?
ca am trecut pe rosu?
din greseala?