avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 919 soluții astăzi
Forum Activitate SorinMatei

Activitate SorinMatei

Va multumesc mult pentru raspunsurile date .Mentionez ca pensia este in cuantum de 1480 lei si va rog daca are cineva , posibilitate sa-mi raspunda daca Min. Educatiei are reglementat , printr-un ordin intern sau dispozitie a ministrului educatiei, interzicerea cumulului pensiei cu salariu din invatamant ,deoarece inspectorul de personal refuza angajarea pe criteriul ca sunt pensionar militar.Doresc sa ma adresez justitiei ,ce sanse de reusita am???? :fight:
Am si eu o rugaminte : Va rog sa -mi spuneti daca pot cumula pensia militara pentru limita de varsta cu salariu in sistemul de invatamant. In anul 2011 am sustinut examen pentru a ocupa un post de suplinitor calificat la disciplina psihologie. Pe baza notei obtinute am fost repartizat in sedinta publica pentru a ocuparea unui post.
Cand am depus dosarul pentru angajare mi s-a spus ca nu am dreptul sa cumulez pensia cu salariul din invatamant si nu pot fi angajat pe post. In speta data exista posibilitatea angajarii la plata cu ora ????
Va Multumesc! :-/