Ghinon!...asa trebuie sa-i spun, deoarece eu de fel nu beau alcool. Pe data de 3 mai 2011 in blocul de vis-a-vis de mine sta sora mea, care facea botezul fiului iei. Masina mea o parcasem in fata blocului iei pentru ca am adus anumite lucruri pentru botez. Am uita sa va spun ca stau pe Soseaua Virtutii pe unde circula tramvaiul 41. linie care este ingradita .
Dupa ce am consumat 1 pahar de Whisky diluat cu multe cuburi de gheata, am auzit claxoane in parcarea din fata blocului. Am iesit sa mut masina deoarece era un vecin caruia ii luasem locul si m-am gandit sa o duc in fata blocului meu. Vecinu pe care-l cunosteam avea 2 beri la 330 ml in mana si m-a intrebat daca beau cu el cate o bere. Cum deja imi sticleau ochi de la acel pahar de tarie , am baut si berea apoi m-am urcat in masina ca sa ma duc sa o parchez in fata blocului meu. Dupa cum v-am spus, ca sa ajung in fata blocului meu trebuie sa merg 200 de metri si sa intorc masina , apoi inca 200 de metri sa ajung in parcare.
In fata parcarii mele Ghiciti cine era???? Politia care m-a oprit. Politicos m-am legitimat si au vazut ca stau in blocul in a carui fata m-au oprit.Dupa va da-ti seama ce a urmat...Alcoolemie 0,71 in aer..am mers la iml unde stiti bine ce se face.
Dupa 1 saptamana am fost la politie sa vad ce se intampla si un ofiter a zis sa stau linistit acasa sa astept rezultatul. Acum dupa 4 luni am fost la politei si cel care se ocupa de cazul meu este in concediu.....Un altul de acolo a zis sa ma duc sa platesc 150 de roni si sa-mi iau analizele de la IML si sa le duc la politie.
Intrebare ..Se poate asa ceva?? cum sa-mi iau eu analizele singurel de la IML??
In urma acestui ghinoin astazi am fost instintat de la serviciu, ca numai au nevoie de serviciile mele deoarece nu mai am permis de conducere.
PS. Politistul care m-a trimis la IML astazi, radea de mama focului spunindu-mi CUM DRACU MA ATAT DE PROST ESTI?? SA-TI IA PERMISU IN FATA BLOULUI??
Cred ca nu-mi mai vad permisul mult timp de acum deoarece mai am o abatere (Neacordare de prioritate la pietoni) si aveam permisul scos pe certificat de grefa iar procesul il aveam pe 2 octombrie.