Subiect:
Primaria nu a cerut acordul vecinilor desi pentru alte certificate de urbanism la care probabilitatea de umbrire si cauzare de prejudicii cind urmeaza o demolare si o sapatura la 3 m (v. NP 120/06) se cere.
Studiul de insorire s-a cerut abia la sfirsit pentru autorizatie dupa ce s-au cheltuit banii pe proiect, pe PUD, s-au obtinut toate aprobarile si acordurile.
Nu era normal sa se ceara macar la PUD?
In studiul de insorire (facut de alt arhitect decit seful de proiect) lipsesc elemente din bloc si din casa mea care ar schimba concluziile.
Chiar si asa, in imaginile desenate, se vede clar ca nu am soare 1,1/2 ore iarna.
Acum cind se ridica etajul 1 se vede ca nu am soare pe dormitori vara, primavara si toamna, mai ales ca apartamentul vecinei de sus iese in consola 80cm. si ma umbreste si el.
Daca iarna soarele coboara si este posibil sa-mi lumineze razant fereastra pot pierde (chiar daca in celelalte anotimpuri nu am soare 1,1/2
In aceste conditii toti imi spun sa ma judec cu dezvoltatorul si cu arhitectul care a facut studiul de insorire .
Eu vreau sa ma judec doar cu institutiile statului care trebuiau sa ma protejeze pe legea 544 (contencios administrativ) si sa cer refacerea studiului de insorire
Este posibil?
Citeste mai mult:
www.avocatnet.ro/content/for...