avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 595 soluții astăzi
Forum Activitate LiviuSt

Activitate LiviuSt

Buna seara! Desi numai buna nu e. In urma cu cateva luni, o d-soara mi s-a aruncat pe aripa dreapta a masinii, pe trecerea de pietoni. Nu mai comentez, nu a avut absolut nimic, tatal ei era de fata, dar au insistat sa mearga la spital - fetita de 16 ani fiind isterizata de-a dreptul desi nu avea nici macar o contuzie. In fine. Mergem si la Politie pentru ca, daca ajungi la spital si declari ca te-a lovit masina, trebuie sa ajungi si la Politie. Cetatean civilizat, merg. Si a inceput dansul. Dat declaratii, victima declara ca nu face plangere. Incepe cercetarea penala, luna de luna merg sa iau acceptul de la procuror sa imi prelungeasca politistul dovada. Cozi, invoiri etc.

Primesc NUP de la Parchet =D> si merg voios la politie sa-mi iau permisul. Ce au uitat ei sa imi spuna... permisul mi se suspenda din ziua in care imi expira dovada - 90 de zile #-o

Intrebarea este: ce posibilitati am de scurtare a celor 90 de zile? Sau macar de amanare prealabila a lor? Evident, domnul politist a incercat din rasputeri sa ma descurajeze si sa ma faca sa ma resemnez. Ce sa mai spun... uneori iti vine sa spui "bine le face x ca le taie din salarii si ii da afara". Nu as fi vrut sa ajung asa, dar m-am saturat de alergat incontinuu dupa hartii si stat la ghiseu la niste oameni cu 4 clase care fac "Spiru la zi, ca nu mai e la FF" ... si de ce? Pentru o pustoaica inconstienta care mi s-a aruncat pe aripa direct de pe trotuar si care nu a avut nici macar ochelarii deranjati de pe ochi din "accident"... Help!