In primul rand multumesc pentru raspuns.Locuinta respectiva era o casa la curte si nu plateam chirie pe persoana, avand in vedere ca era o singura persoana trecuta in contract,si anume fostul sot.Contractul de inchiriere in momentul de fata este in posesia persoanelor care locuiesc acolo insa acesta fiind tot pe numele fostului sot.Nu exista posibilitatea depunerii acum la icral a unei cereri prin care sa cer scoaterea acestuia din contract ?Acum o perioda de timp am vb cu o jurista de la icral si mi-a spus ca avand hotararea de divort definitiva si divortul pronuntandu-se din culpa lui pot depune o cerere la primarie prin care sa solicit sa fiu titulara contractului de inchiriere.
BUNA SEARA! Sotul meu este titular al unui contract de inchiriere cu icralul,nici eu si nici copii nefiind trecuti in contract;acesta a hotarat sa se mute altcineva in casa respectiva in schimbul unei sume de bani, ambele parti considerand tranzactia facuta ca si un contract de vanzare. Anul acesta eu am divorat de el ,divortul pronuntandu-se exclusiv din vina lui.Intrebarea este daca in momentul acesta pot depune o cerere la icral precum ca atat eu cat si copii suntem mai indreptatiti sa locuim in respectiva casa , avand in vedere ca el este plecat din tara iar in casa respectiva locuiesc niste persoane fara nici un titlu la mana.