avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1114 soluții astăzi
Forum Activitate pesimistul

Activitate pesimistul

dianaiasi a scris:

adrianbv, putintica atentie !!! am scris asa:
rezultate la procurori, conform postarilor:
REPET,
PROCURORI:
8,65 CT
8,45
8,40
8,30 - adrianbv
8,20
8,20(nu stiu daca e vorba de doi de 8,20)
8,10
8,00
7,90 bihor
7,85
7,60 sorincostel
7,60
7,50 bucuresti
7,40 iasi
7,40 serpilian
corectati lista si adaugati note

7,80 bucuresti
mariana_en a scris:

pai daca ti-a iesit un pic peste 7, pune sampania la rece

din cate simt. ultima medie va fi peste 8
mamaruta2011 a scris:

pesimistul a scris:

mamaruta2011 a scris:

Salut!
Numai ce am ajuns si eu acasa...
Am facut mai putin decat in 2010, doar 6,3 acum.
Mie mi-a dat in cap teoria si nu spetele, in special procedura penala ( recunosc, unele din pura nestiinta) si, de necrezut, civilul.

Eu sunt decisa sa merg in continuare, fie si la INM, dar sunt sigura ca se va mai organiza examenul pentru cei cu vechime.
INM - ul nu asigura decat judecatori si procurori pentru judecatorii, care oricum 1 an sunt stagiari. Locuri vacante, la toate instantele, in acest moment, sunt peste 200 la judecatori si peste 300 la procurori. Dintre judecatori, se pensioneaza in draci ( vezi ordinea de zi plen CSM, aproape ca nu e sedinta fara cereri de pensionare), la parchete la fel. Sunt examene de promovare, si de ocupare a functiilor de conducere, si lumea pleaca de la judecatorii spre instante mai mari in grad. Asa ca oricum este penurie in momentul de fata, chiar la schema actuala de judecatori.si procurori. INM-ul nu va asigura astuparea golurilor de magistrati, cel putin nu cu numarul acesta de cursanti, iar mai multi nu pot sa pregateasca, din lipsa de baza materiala adecvata, spunea directoarea lor.
Asa ca, daca cineva de la csm e interesat sa ajute sistemul, examenul pentru cei cu vechime se va mai organiza.
Cu tot respectul pe care i-l port lui Cristi Danilet, cred ca nu cunoaste situatia posturilor vacante.

In concluzie, trebuie continuata pregatire...in cel mai rau caz, pentru INM in august!
Putere de munca la toata lumea!
Ca nu examenul asta e sfarsitul!

in momentul de fata sunt libere 95 de posturi de procurori, plus 20 care se vor ocupa acum. si in inm sunt acum 180 de viitori procurori. mai sunt 100 de locuri la parchetele de pe langa tribunale. informatie de pe csm, actualizata la 1 noiembrie. deci danilet stie ce vorbeste

eu retinusem din afirmatiile lui Kovesi la o sedinta CSM cifra de peste 300 la procurori...tocmai am verificat pe site la csm situatia locurilor vacante la 1 nov si am vazut la total 121 - posturi de conducere, 213 - posturi de executie, adica asa cum retinusem. Eu m-am referit la totalul de locuri din sistem, nu la cele ocupabile la parchetele de pe langa judecatorii, e adevarat...

da. 213, cu cele de la ptri si pjud, si fara cele 20 de acum.
mariana_en a scris:

sa vad intai motivarile la contestatii
apropo, citeste chestia asta: ICCJ pen 1384/2011

da mi un link, pt ca mie imi da eroare
Julia79 a scris:

Eu ma gandeam ca tocmai penalul a fost punctul forte, politisti fiind. Se pare insa ca nu se "pricepe" nimeni la penal...

La penal si procedura, daca nu se citeste din udroiu nu se fac rezultate mari, din pacate
puteti face un clasament neoficial. eu va spun la procurori doua note 7, 60 si, 7,80. si multe sub 7
mariana_en a scris:

@ pesimistul
la intrebarea cu violul..touche...desi si aci ar exista niste discutii...consimtamant la vreo pupaza de 13 ani..dar in fine, ai dreptate, se poate incadra la act sexual cu un minor si asta exclude varianta resp de rasp (intotdeauna)
la treaba cu participatia sustin in continuare o singura chestie: problema e controversata. personal, de data asta, as fi de acord cu udroiu, in sensul ca e posibila sub forma instigarii. oricum, pe-asta n-am contestat-o.
clopotelul meu din coada ramane acea gresala cu falsul material. sorry, guys, sunteti in offside...desi parca vad ca la motivari se vor referi strict la fals in inscrisuri sub semnatura privata si acel nefericit cuvant se va evapora ca prin minune..dar asta nu inseamna si ca au dreptate.

se mai intampla. na ia o de la capat
Julia79 a scris:

adrianradu.bv a scris:

eu am 8,30, mai cunosc cateva persoane cu 7,85, 8,20 si pe altcineva cu 8,65 (toti politisti la primul examen)

Aha. Politisti la primul examen...Foarte interesant.
Felicitari!

iar la inm sunt peste 30 de politisti , dintre care 29 cu academia. asa reiese dintr o statistica inm
blue ray a scris:

camicris a scris:

[ link extern ]
ce parere aveti despre asta??

Mi se pare o afacere profitabilă (pentru ei). Cei care țin cursurile, chiar dacă au o vechime considerabilă în magistratură, sau o bogată experiență profesională, n-au nimic în comun cu persoanele care organizează examenele, din câte știu. Personal, nu cred că asta e soluția.

bani aruncati pe geam. aveti puterea de a invata si singuri
mamaruta2011 a scris:

Salut!
Numai ce am ajuns si eu acasa...
Am facut mai putin decat in 2010, doar 6,3 acum.
Mie mi-a dat in cap teoria si nu spetele, in special procedura penala ( recunosc, unele din pura nestiinta) si, de necrezut, civilul.

Eu sunt decisa sa merg in continuare, fie si la INM, dar sunt sigura ca se va mai organiza examenul pentru cei cu vechime.
INM - ul nu asigura decat judecatori si procurori pentru judecatorii, care oricum 1 an sunt stagiari. Locuri vacante, la toate instantele, in acest moment, sunt peste 200 la judecatori si peste 300 la procurori. Dintre judecatori, se pensioneaza in draci ( vezi ordinea de zi plen CSM, aproape ca nu e sedinta fara cereri de pensionare), la parchete la fel. Sunt examene de promovare, si de ocupare a functiilor de conducere, si lumea pleaca de la judecatorii spre instante mai mari in grad. Asa ca oricum este penurie in momentul de fata, chiar la schema actuala de judecatori.si procurori. INM-ul nu va asigura astuparea golurilor de magistrati, cel putin nu cu numarul acesta de cursanti, iar mai multi nu pot sa pregateasca, din lipsa de baza materiala adecvata, spunea directoarea lor.
Asa ca, daca cineva de la csm e interesat sa ajute sistemul, examenul pentru cei cu vechime se va mai organiza.
Cu tot respectul pe care i-l port lui Cristi Danilet, cred ca nu cunoaste situatia posturilor vacante.

In concluzie, trebuie continuata pregatire...in cel mai rau caz, pentru INM in august!
Putere de munca la toata lumea!
Ca nu examenul asta e sfarsitul!

in momentul de fata sunt libere 95 de posturi de procurori, plus 20 care se vor ocupa acum. si in inm sunt acum 180 de viitori procurori. mai sunt 100 de locuri la parchetele de pe langa tribunale. informatie de pe csm, actualizata la 1 noiembrie. deci danilet stie ce vorbeste