Tocmai incercam sa aflu mai multe detalii, el zice ca ar fi facut un act de vanzare cumparare, desi nu sunt sigura de acest lucru.
Dar si daca ar avea un act ,credeti ca fratii socrului meu ar putea avea ceva drepturi asupra acelui pamant,avand in vedere ca tatal lor i-a dat parte doar unuia dintre copii?
Problema e ca ne-a zis ca a trecut pamantul pe numele sotului meu si ca ar trebui sa facem proiectul de casa in cel mult 6 luni de zile.
Inca o intrebare, acum incerc sa ma gandesc la toate posibilitatile, daca socrul meu are titlu de proprietate este posibil sa semneze un act la primarie in care sa treaca bunul lui pe numele sotului meu fara a face un act cu sotul meu ?
Multumesc
Buna ziua.
Socrul meu a mostenit un teren construibil de la tatal lui. Problema e ca nu are nici un act asupra acelui paman si de asemenea inca nu si-a impartit bunurile ramase dupa decedarea tatalui cu ceilalti frati.
Tocmai ne-a spus ca a trecut terenul l-a trecut pe numele sotului meu si cum ca avem pozitie si ne putem construi casa.
Insa ce as vrea sa stiu ,daca este posibil asa ceva, nu as vrea sa construim casa si apoi sa vina tot neamul si sa-si ceara drepturile ,avand in vedere ca ei inca nu si-au impartit bunurile.
Ce credeti ca ar trebui sa facem, un act de vanzare cumparare sau donatie?
Va multumesc anticipat