avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1728 soluții astăzi
Forum Activitate viorel85

Activitate viorel85

Răspuns la discuția am dosar penal
Certificatul de cazier este cu totul altceva decat cazierul in sine nu?
Răspuns la discuția am dosar penal
Si deci este posibila aceasta procedura ,dar cu ajutorul unui avocat probabil? Scuze daca pun intrebari poate cam prostesti ,dar nu sunt in tema cu termenii si alte expresii.....:)
Răspuns la discuția am dosar penal
Cu siguranta o sa-mi fac timp sa merg si sa-mi scot un cazier...sa-mi iau o piatra de pe inima . Apoi sa vad rezultatul si sa-mi vad de planurile mele pe care am tot evitat sa le pun in aplicare, din aceasta cauza am pierdut si un contract de munca in strainatate si multe alte oportunitati care mi s-au ivit de-a lungul timpului.Multumesc.
Răspuns la discuția am dosar penal
"Prin reabilitare"....asta referindu-se la ce anume? PRIN A NU MAI SAVARSI ALTE INFRACTIUNI?...caci daca asta inseamna fiti siguri ca nu mai am de gand sa fac vreo 'prostie'.
Discuție am dosar penal
In urma cu vreo 6 ani, dintr-o mare prostie am savarsit un furt dintr-un supermarket si ca atare am fost dus la sectie ,m-i s-au luat amprente,declaratii,iar dupa cateva saptamani am primit o amenda contraventionala pe care am achitat-o......in tot acest timp eu nu am mai avut curajul sa fac nimic important ...gen...(sa dau de permis de conducere,sa-mi fac pasaport si in mare parte tot ce tine de lege si politie) de teama si de rusinea ca am cazier penal......nici in momentul de fata nu am avut curajul sa merg si sa-mi scot un cazier sa vad exact in ce situatie sunt..nu stiu de ce..:sorry:.Asa ca as vrea sa stiu daca pot da de permis si daca imi va apare ceva in acte,sau orice care sa imi poata crea vreo problema? Oricum mai am multe intrbari de pus ,dar astept raspuns...multumesc.