avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1116 soluții astăzi
Forum Activitate CalugarulTeofil

Activitate CalugarulTeofil

De acord, dar cum se numeste in termeni juridici, disparitia unei persoane, persoana care a fost indelung mediatizata si cautata de echipe speciale in astfel de cazuri ?
Cum oare de Madalina Manole, dupa ce a baut furadan, nu s-a evaporat si ea, sau cum de sotul ei nu s-a speriat asa de tare incat sa ascunda cadavrul, precum a facut Cioaca ?
Sunt multe intrebari, dar din moment ce persoana a disparut de aprox 2 ani de zile, nu poate fii declarata decat moarta.
Sa mori asa fara motiv, si sa te mai si teleportezi direct in ceruri sau in iad, cred ca este o utopie, asa ca singurul vinovat, si care stie ce s-a intamplat, este sotul ei, Cioaca.
Este evident ca un politist stie toate parghiile cu care se cauta un om mort si e constient de anchetele care se desfasoara doar dupa grafice bine stabilite, asa ca nu era nici o mica problema sa-si ia toate masurile de precautie.
Un avocat e greu de prins cand incalca legea, tocmai pentru ca lucreaza cu ea si stie toate portitele si variantele de scapare, asta ca o paranteza la cazul Cioaca.


Pace voua !