avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 490 soluții astăzi
Forum Activitate alinacojoc

Activitate alinacojoc

Buna ziua,
Incerc sa va expun pe scurt situatia mea. In noiembrie 2010 am achizitionat de la o firma comerciala cu factura + chitanta o masina. Acest bun a fost scos de pe rolul fiscal al societatii si trecut pe numele meu la administratia financiara. (am platit impozit pe numele meu). Masina nu a fost inmatriculata pe numele meu, avand in vedere intentia mea de a o vinde. In februarie 2011, a fost deschisa actiunea de executare silita a bunurilor societatii de la care eu am cumparat aceasta masina. Executorul bancii a ridicat masina, pe motiv ca ea apartine societatii comericale, actiunea lui bazandu-se doar pe o verificare la Politie, serviciul inmatriculari. Am depus contestatie in instanta (+notificare bancii cu acte care atesta dreptul meu de proprietate asupra masinii), numai ca termenul in instanta a fost emis ptr 1 noiembrie. Banca a anuntat fostul proprietar, societatea comerciala, ca va scoate la licitatie masina pe 30 septembrie. Este legal ceea ce face banca? Este posibil sa vanda un bun asupra caruia exista un litigiu privind proprietatea? Ce este de facut in acest caz?

Multumesc anticipat!