Buna ziua,o întrebare și o rugăminte în același timp,am achiziționat o casa de 6 luni de zile,toate bune și frumose până în momentul în care am inceput să plătesc utilitățile,in afara de energia electrică totul este bine,am întrebat dezvoltatorul cu privire la modul de plata a facturii electrice,răspunsul a fost că este în regim de șantier și să dăm cate o 100 de lei pe lună până la branșarea finala.Inca nu am platit nimic pt că nu știa dacă este ceva legal în asta ne primind nici un fel de chitanță,doar așa pe ochi frumoși.De ieri am înțeles de la vecini că în urma unei reclamati făcute de un vecin din cartier s a început de debranșarea de la curentul electric de cei de la Enel la toate locuințele care sunt racordate la organizare de șantier...Întrebarea mea este,ce putem face legal că sa avem curent de sărbători,precizez că toate actele necesare contractului pentru furnizarea energiei electrice le am trimis investitorului de aproape un an de zile.Va mulțumesc anticipat și astept un răspuns de la d-voastră.Ce putem face sa avem contractul final cu cei de la Enel și cum putem face legal să rămânem branșați la curentul electric fara a rămâne în beznă de sărbători și în plină iarna!?