avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 883 soluții astăzi
Forum Activitate madalinanita

Activitate madalinanita

Răspuns la discuția Admitere INM 2012
Am raspuns ca ma voi prezenta in fata presedintelui instantei si voi povesti cele intamplate, in mod obiectiv , adica voi spune adevarul.
Răspuns la discuția Admitere INM 2012
Buna seara! Eu am avut interviul astazi, am fost la comisia nr.3, am extras biletul cu maxima "Dreptul evolueaza paralel cu nevoile sociale" ai 30 de minute la dispozitie, iar cand expira timpul vi se spune ca la orice alt examen " pixurile jos" drept urmare fiecare scrie cat reuseste ( ma refer ca numar de pagini). Comisia e formata din 5 membri, mie doar 4 mi-au pus intrebari. Mi s-a spus sa ma prezint si sa vorbesc despre experienta mea profesionala de pana acum si de asemenea, de ce am ales magistratura. Pe parcurs dumnealor imi puneau intrebari legate de cele spuse de mine , de exemplu daca imi aleg prietenii dupa statutul social , ce asteptari am eu de la sistemul acesta , daca imi voi pastra vechile relatii de prietenie etc. Dupa care mi s-a spus sa le prezint eseul , l-am citit, mi s-au pus intrebari legate si de acesta . Speta de etica a fost : prietenul dvs cel mai bun,coleg, care este un om exigent integru si inca o caracteristica nu mai retin exact ce, sub influenta alcoolului are un comportament neadecvat fata de grefiera instantei.Sunteti chemat de presedintele instantei ca martor propus de prietenul dvs. Ce faceti in aceasta situatie ?. Cam atat despre interviu, nu am cunoscut niciun membru al comisiei , dumnealor au fost foarte deschisi, ma ascultau cu interes , imi zambeau, per ansamblu a fost o atmosfera placuta. Sper ca am fost de folos cu aceste informatii. Succes in continuare!