avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 944 soluții astăzi
Forum Activitate johnnymocanu

Activitate johnnymocanu

Va multumesc pentru raspuns.
Acest lucru l-am facut astazi la [Editat].Am cerut sa deschid si un dosar de dauna medicala si materiala acestia au spus ca persoana care se ocupa de aceste daune este in concediu.I-am amenintat cu o plangere la CSA si imediat mi-au deschis si acest dosar.Agentul de asigurari cu care am discutat mi-a spus ca imi vor calcula despagubirea din care imi vor scadea 25% epava care v-a ramane la mine iar eu l-am intrebat daca este dauna totala sau dauna75% ? Acesta mi-a spus ca daca pretul reparatiei este mai mare ca dauna totala atunci voi fi incadrat la dauna totala.I-am spus ca este ilegal ceea ce incearca sa faca chiar daca masina v-a fi reparata la "Nea Gigi Service" structura de siguranta a fost afectata si nu au voie sa faca asa ceva,acest lucru mi l-au spus cei de la BMW Service.

Intrebarile mele sunt:
1.Daca incearca sa mi-o "bage pe gat reparand-o cine stie pe unde ce pot face?
2.Daca suma pe care mi-o vor oferi este derizorie deoarece este din 1995 si pentru ei asta conteaza,dar aceasta masina a fost produsa intr-o serie limitata din cate am inteles doar 100 de bucati.
3.Dupa despagubire au dreptul sa opreasca si masina?

Va multumesc
Va Multumesc pentru raspuns.
Pentru moment de la IML nu am primit cate zile de ingrijiri medicale am deoarece am spus ca imi voi face si restul de analize,un set de analize complet pe care am dreptul sa le fac in 10 zile lucratoare de la data prezentarii mele la IML.Ma gandesc ca daca suferinta mea este de 9 zile si nu de 10 inseamna ca tot am suferit fizic,deci in mod logic ar trebui sa fiu despagubit pentru cheltuilile medicale pe care le-am facut.Mi se pare aberant ca daca am 9 zile sa nu primesc nimic deoarece nu am 10 avand in vedere ca eu dupa ce am fost lovit de acel individ mi-am pus inca o data viata in pericol sa intru intr-un drift foarte strans la o viteza foarte mare cu riscul de a ma rasturna si a acrosa masinile parcate ca sa evit pietonii in care am fost aruncat si din fericire nu i am acrosat.
Vineri 16/09/2011 am fost victima unui accident rutier.Traversand intersectia pe culoare verde a semaforului am fost lovit de un alt autovehicol care circula cu 80-100km/h pe culoare rosie a semaforului.Am fost lovit in aripa stanga spate a masinii proiectat in trecerea de pietoni dar ca prin minune am reusit sa ii evit.Masina s-a intors la 180 de grade si s-a oprit la aprximativ 100 de metrii de la locul impactului.La fata locului era o masina a MAI ordine publica dar a plecat pana la venirea Ambulantei si Serviciului Politiei Rutiere.Eu am fost transportat la spital cu o contuzie la bratul stang,sotia mea din fericire nu a patit nimic.
In zilele urmatoare am facut si alte investigatii am primit 10 zile de tratament medical dar v-a trebui sa mai fac si un RMN .Cel care a trecut pe cularea rosie a semaforului a mutat masina de la locul accidentului sustinand ca asa i-au spus cei de la Ordine Publica inaintea venirii Politiei Rutiere.Ce pot face sa imi recuperez paguba daca de la IML o sa primesc mai putin de 10 zile de ingrijiri medicale?Am inteles ca pentru 10 zile de tratament pot sa primesc aproximativ 3 zile de ingrijiri medicale.Ce pot face in acest caz sa obtin despagubirile cuvenite?Medicale,morale si o despagubire cat mai apropiata de pretul real al masinii?