rino83 a scris:
simeria a scris:
a primit careva mail de confirmare privind admiterea la camin?
Da ! :)
@ Sheillazuzu : Trebuie sa parcurgi urmatorul traseu de cabinete , nu neaparat in aceasta ordine : neurologie, ORL, oftalmologie, psihiatrie, EKG, chirurgie (dar pe usa scrie si ginecologie, dar intram intr-un domeniu pe care nu-l stapanesc, chiar nu stiu ce se intampla inauntru cu fetele :D), recoltare sange, medicina interna ( neaparat dupa EKG)...nu stiu cati dintre candidati sunt fara nicio afectiune sau fara nicio carenta, eu am vazut mai multi care primit cate o recomandare din partea doctorilor(inclusiv eu, un consult oftalmologic :D), dar asta nu cred ca are vreo influenta asupra validarii rezultatului.
Mda, si la sfarsit faci plata, ca orice cetatean de buna credinta.:)
radiografie la plamani?
1 voi ce spuneti, sunt sanse sa se mai retraga din cei care-au obtinut cazare in camin?
2 din cei care iau recomandari de la facultate, ale voastre sunt stampilate?
salutare! rog pe cineva care a fost deja la tribunal sa ne lamureasca daca poate, ce acte i-au fost indicate de secretarul de acolo ca eu unul nu l-am gasit. am fost doar la ANAF mi-a listat ceva o doamna de mi-a zis ca-s OK, dar cu toat astea m-a pus sa fac o cerere si sa revin pe vineri. oricum am sa ma duc si la primarie, macar acolo cunosc lumea, doar ca acolo nu poate decat sa imi spuna ca nu am datorii catre ei. Insa concluzia este ca nici ANAF-ul, dar nici primaria nu iti evidentiaza natura si tipul contraventiilor, ci iti spun doar daca ai sau nu de plata...