avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1065 soluții astăzi
Forum Activitate ContSters223203

Activitate ContSters223203

Răspuns la discuția Admitere INM august 2011
Andra Maria a scris:

rino83 a scris:

simeria a scris:

a primit careva mail de confirmare privind admiterea la camin?

Da ! :)

@ Sheillazuzu : Trebuie sa parcurgi urmatorul traseu de cabinete , nu neaparat in aceasta ordine : neurologie, ORL, oftalmologie, psihiatrie, EKG, chirurgie (dar pe usa scrie si ginecologie, dar intram intr-un domeniu pe care nu-l stapanesc, chiar nu stiu ce se intampla inauntru cu fetele :D), recoltare sange, medicina interna ( neaparat dupa EKG)...nu stiu cati dintre candidati sunt fara nicio afectiune sau fara nicio carenta, eu am vazut mai multi care primit cate o recomandare din partea doctorilor(inclusiv eu, un consult oftalmologic :D), dar asta nu cred ca are vreo influenta asupra validarii rezultatului.
Mda, si la sfarsit faci plata, ca orice cetatean de buna credinta.:)

radiografie la plamani?

Nu
Si totusi,poate se mai retrag cei care sunt si la master si obtin camin si de la facultate...in special cei care au terminat in bucuresti si asa si-ar pastra locul din anii trecuti....din nou,e doar o parere.
corinaNi a scris:

1 voi ce spuneti, sunt sanse sa se mai retraga din cei care-au obtinut cazare in camin?
2 din cei care iau recomandari de la facultate, ale voastre sunt stampilate?

1.eu zic ca nu se mai retrag...e doar o parere, nu am auzit pe nimeni,oricum,cazarile am inteles ca sunt maine,asa ca daca se mai elibereaza,va vor contacta ei.
2.da,eu am stampilat-o ca asa spunea cineva si am zis ca daca tot sunt acolo,sa puna si stampila.
Este cineva din sectorul 5 care a reusit sa obtina acea adeverinta?
Sau care a rezolvat ceva la directia impozite si taxe?
Pentru ca mie nici macar nu vor sa imi primeasca o cerere la DITL....
Aaaa, pai as depune si eu atunci. ma gandesc ca daca suntem mai multi, poate ne iau in putin mai in serios...nici eu nu am rezolvat mare lucru...
Aaaa, e cumva pe aici cineva din sectorul 5?
deusmars a scris:

salutare! rog pe cineva care a fost deja la tribunal sa ne lamureasca daca poate, ce acte i-au fost indicate de secretarul de acolo ca eu unul nu l-am gasit. am fost doar la ANAF mi-a listat ceva o doamna de mi-a zis ca-s OK, dar cu toat astea m-a pus sa fac o cerere si sa revin pe vineri. oricum am sa ma duc si la primarie, macar acolo cunosc lumea, doar ca acolo nu poate decat sa imi spuna ca nu am datorii catre ei. Insa concluzia este ca nici ANAF-ul, dar nici primaria nu iti evidentiaza natura si tipul contraventiilor, ci iti spun doar daca ai sau nu de plata...

Da, exact asa.
Astazi am incercat si eu sa obtin vestita adeverinta. Evident, ca nici la anaf, nici la impozite si taxe nu au vrut nici sa mi-o elibereze (caci nu intra in atributiile lor asa ceva) dar nici sa imi dea un inscris ca ei refuza eliberarea acestui act pentru ca nu intra in competenta lor. Asadar am certificat fiscal, de cazier fiscal, inclusiv o adeverinta de venit...cred ca niciunul din aceste acte nu e bun, dar nici nu stiu de unde sa iau altele. O sa mai sun la csm
.
Felicitari tuturor si multumim mult, Ionel, pentru acuratetea clasamentului realizat!
Pentru ca in anunt scrie de la administratiile financiare, cred ca de acolo...mergem cu anuntul si daca e, poate ne indruma ei in alta parte.