avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1068 soluții astăzi
Forum Activitate deusmars

Activitate deusmars

Răspuns la discuția Admitere INM august 2011
mai e cineva in grupa 8 pe aici? daca da, a mai fost cineva sunat de la INM ca nu se face seminarul de la 8?
si intr-un final am mai avut o revelatia...ce va spune si voua ANAF??? eu din cate stiu eu inseamna Agentia NATIONALA de Administrare Fiscala...deci nu e o administratie financiara LOCALA....voi ce ziceti...
ce e ciudat e ca pe ei nu ii intereseaza daca tu ai sau nu restante, ci pentru ce anume ai luat amenzi, asta daca ai luat in ultimii trei ani...si la primarie la impozite si taxe le apare ca nu am...asa ca eu am sa cer sa imi scrie o adeverinta ca nu am si gata (de altfel pe site-ul INM spune sa se faca mentiune despre sanctiuni contraventionale daca este cazul)...cat despre cea de la anaf daca mi-o da in timp ok, daca nu am un biletel cu inregistrarea cererii si il pun la dosar...dar de la anaf a zis o doamna de la ghiseu ca imi da un certificat fiscal (cum a mai obtinut si cineva de aici de pe forum)...oricum eu cred ca ne agitam prea mult...n-or sa imi strice mie munca de ani de zile ptr o adeverinta...
eu la focsani am lasata o cerere la registratura la ANAF, indrumat fiind de o doamna inspector pentru localitatea mea de domiciliul, care nu este focsani si mi-a zis ca pe vineri o sa o primesc ca ma verificase in prealabil pe calculator si mi-a zis ca e OK...acum sa vedem, ca cererea trebuie si ea aprobata de director etc...nebunie mare de tot astia chiar vor sa ne innebuneasca de tot, sa ne testeze la maxim nervii...
ionel_ududec a scris:

deusmars a scris:

am vazut pe site-ul INM ca in ultimii ani, exceptand promotia de sacrificiu din ianuarie, la sectiunea "plan de invatamant" ca mereu anul a inceput cu o saptamana de practica. daca o fi asa si acum stie careva daca practica se face numai la bucuresti sau poti sa faci si de unde esti ca sa ai astfel ragaz sa mai cauti o chirie in caz ca nu prinzi camin???

anul asta nu se incepe cu practica.

SEMESTRUL I

Durata: 22 săptămâni (din care 19 saptamani de cursuri)
Deschiderea anului şcolar: 03.10.2011
Cursuri: 04.10.2011 – 02.03.2012
Vacanţă Sărbători de iarnă: 19.12.2011 – 06.01.2012
Sesiunea I: 05 – 09.03.2012
SEMESTRUL II

Durata: 13 săptămâni (din care 12 săptămâni de cursuri)
Cursuri: 26.03 – 22.06.2012
Vacanţă Sărbători Pascale: 16 – 20.04.2012
Sesiunea II: 25.06 – 13.07.2012

Stagiu de practica la instante si parchete între semestre: 12 – 23.03.2012

imi poti da si mie un link unde ai gasit aceste informatii ca nu gasesc nici pe inm-lex si nici pe csm1909...pe inm am gasit doar pentru anii trecuti...
salutare! rog pe cineva care a fost deja la tribunal sa ne lamureasca daca poate, ce acte i-au fost indicate de secretarul de acolo ca eu unul nu l-am gasit. am fost doar la ANAF mi-a listat ceva o doamna de mi-a zis ca-s OK, dar cu toat astea m-a pus sa fac o cerere si sa revin pe vineri. oricum am sa ma duc si la primarie, macar acolo cunosc lumea, doar ca acolo nu poate decat sa imi spuna ca nu am datorii catre ei. Insa concluzia este ca nici ANAF-ul, dar nici primaria nu iti evidentiaza natura si tipul contraventiilor, ci iti spun doar daca ai sau nu de plata...
am vazut pe site-ul INM ca in ultimii ani, exceptand promotia de sacrificiu din ianuarie, la sectiunea "plan de invatamant" ca mereu anul a inceput cu o saptamana de practica. daca o fi asa si acum stie careva daca practica se face numai la bucuresti sau poti sa faci si de unde esti ca sa ai astfel ragaz sa mai cauti o chirie in caz ca nu prinzi camin???
ionel_ududec a scris:

Amaris a scris:

Felicitari tuturor si multumim mult, Ionel, pentru acuratetea clasamentului realizat!

multumesc mult! :D:thumbup:
gata, putem petrece si mai oficial

aveti grija cum ca mai e si vizita medicala...si incepe de miercuri...asa ca pentru unii e foarte aproape si aveti grija sa luati adeverinta de la medicul de familie...
deci...ne poate lamuri cineva de unde trebuie luata adeverinta aceea? "administratia financiara locala" ce inseamna pana la urma? - biroul de taxe de la primarie? - finantele publice locale? am urmarit aici discutiile, dar eu de exemplu amenzile de circulatie le-am platit atat la mine in localitate, cat si in municipiul resedinta de judet, respectiv focsani in cazul meu...deci unde ar fi centralizate "domnitele" contraventii...
ne mai tin mult pe ace??#-o...trebuie sa plec undeva si ei tot nimic...sa ne agite mai mult au mai publicat si alte chestii pe site azi numai rezultatele nu...sa fi fost multe contestatii la punctajul de la testul de logica?