avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 413 soluții astăzi
Forum Activitate Cezara13

Activitate Cezara13

Răspuns la discuția Admitere INM august 2011
Eu am intrebat daca ar trebui sa solicit directiei taxe si impozite sa schimbe textul nu CSM-ului.De altfel am sunat la CSM si am primit un raspuns evaziv.Ar trebui sa citeasca mai atent unii....iar in ce-i priveste pe cei de la CSM ei nu lamuresc pe nimeni vezi exemplul cu adeverintele de la psiholog care nu au fost corespunzatoare in cazul a peste 1000 de oameni si i au sunat ulterior sa duca altele.
Eu am avut domiciliu in ultimii 3 ani in 2 localitati si nu am avut nici o contraventie(n am nici macar permis) si de la fostul domiciliu, de la directia taxe si impozite locale mi a dat o adeverinta pe care scrie ca nu sunt in evidenta lor cu amenzi debite.Nu sunt sigura ca e ok pt ca pot fi amenzi platite...ar trebui sa le cer sa schimbe textul?
Nu este acelasi lucru cu cazier fiscal, tocmai asta e modificarea, pt ca daca ai avut domiciliu in ultimii trei ani in mai multe localitati trebuie si de acolo si cazier nu ti da decat de la ultimul domiciliu.S a modificat regulamentul din 2010 care prevedea expres cazierul, acum se cere adeverinta, probabil pt ca exista situatii in care ai fapte dar inca nu sunt inscrise in cazier.
Multumesc mult pt raspuns si inca o intrebare daca nu te superi ca am auzit tot felul de povesti...:">Cand se plateste asa zisa "bursa" prima data? nu de alta dar pana binevoiesc ei sa dea bani trebuie sa si traim cu ceva la bucuresti:hm:
As vrea sa te intreb si eu ceva maxmara pt ca vad ca esti in cunostinta de cauza: ce se intampla la examenul medical? s-a respins cineva la aceasta examinare?