avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 469 soluții astăzi
Forum Activitate grafro

Activitate grafro

Buna ziua.

Lucrurile stau in felul urmator:
- va avea loc o dezbatere publică în care cetăţeni sunt consultaţi în legătură cu aprobarea Planului Urbanistic Zonal - Zonă Rezidenţială ... dezbaterea se realizeaza pentru "a da posibilitatea cetăţenilor din zona menţionată să-şi exprime punctele de vedere, înainte ca proiectul să fie supus aprobării Consiliului Local"
( mai multe detalii [ link extern ] )

Intrebarea la care va rog frumos sa imi raspuneti este in ce mod se poate actiona pentru a nu se aproba construirea sau macar sa se asculte si parerile celor din jur, a pune niste conditii de realizare a constructiilor/zonelor libere.
Cu multumiri.

Răspuns la discuția Va rog un raspuns
Buna dimineata.
Ce nu inteleg/ce as vrea sa stiu .. e :
1.E vorba despre o persoana fizica - nu persoana fizica autorizata/intr.indivin./etc... in consecinta nu are obligativitatea de a incheia declaratie de asigurare la Casa de Pensii (+ ca nu realizeaza venituri de 4*sal. mediu pe economie), iar de contract de asigurare iar nu poate fi vorba - e facut benevol de cine doreste.
2.Venitul e realizat o luna si gata (ar fi normal sa platesc Impozit ...si eventual Sanatate pe aceea luna)
3. Daca a fost "co-asigurata" in celelate luni dinainte de luna Iulie 2010... ar trebuiui sa plateasca la CASS , ceva retro?? - aici nu tare inteleg, eu ma gandeam ca .. ar trebui sa plateasca pentru luna cand a avut venitul (la 1 salar minim pe economie) si sa redevina .. coasigurata in rest.

Multumesc pentru raspunsuri.
Răspuns la discuția Va rog un raspuns
Multumesc...totusi.. nu cred ca are obligatii la CAS si Somaj ci doar la CASS - nu este PFA Asociata...administrator..etc.
Asteptam noi raspunsuri
Buna ziua.
V-as ruga sa imi spuneti ce trebuie platit in urmatorul caz si pentru ce ar trebuii sa imi fac griji .

Pana in Septembrie 2010 sotia a fost pe Somaj urmmeaza o perioada fara nici un venit (am trecut'o ca si co-asigurata la mine in D112 din Septembrie 2010 pana azi) ...dupa care in Martie 2011 a semnat un contract de agent (cu soc. de asigurare) dar fara sa realizeze contracte pana in luna Iulie 2011 (luna in care a incheiat cateva contracte ..pentru care i-a fost virata o suma de aprox. 140 RON). Din August 2011, nu a mai realizat venituri.
Nedumerirea mea este ce ar trebui plati si ce nu( din cate am inteles ar avea de platit la CASS - dar cineva mi-a spus ca ar fi de platit in spate 6 luni ?!"£$??),

Ar fi Ilogic ca cineva care realizeaza venituri pe o luna...dar sa plateasca mai multe luni o contributie.

V-as ruga frumos putin ajutor.

Cu stima,
Adrian Muresan.