Buna ziua,
Am cumparat casa cu Legea 112/1995 ,lege care nu mi-a dat posibilitatea sa cumpar si terenul din jurul casei,teren pentru care platesc chirie ,taxa si impozit la primarie (in realitate nici nu folosesc toti metrii patrati de teren care sunt trecuti in contractul de chirie pentru ca la momentul respectiv s-a stabilit un metraj in functie de spatiul locuibil dar nu a venit nimeni de la Primarie sa masoare si sa faca o departajare).
Intrebarea mea este, daca la momentul actual a aparut vreo modificare la aceasta lege in ceea ce priveste terenul,il pot cumpara?si daca nu, cum pot sa reglez situatia,cum pot obliga Primaria sa vina la fata locului si sa faca masuratorile si departajarea necesara.
O alta problema este ca locuinta cumparata se afla intr-o cladire in care sunt 4 apartamente,cand s-a cumparat fiecaruia dintre noi i-a revenit o cota parte din acest teren in functie de spatiul locuibil,asta pe hartie,iar in realitate 3 familii nu beneficiaza de terenul inchiriat scris pe hartie dar a4 a familie are teren in plus.Am discutat cu ei si mi-au raspuns ca ei nu au cumparat casa cu Legea 112 ci cu o alta Lege care le-a permis sa cumpere si terenul din jurul casei.Cum este posibil asa ceva?Ce este de facut?