avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1682 soluții astăzi
Forum Activitate catmandu

Activitate catmandu

Discuție Concu
Sunt de 20 de ani in concubinaj cu aceasta femeie. Avem si un copil care acum are 16 ani. Ne-am cunoscut in Italia in 1997. Atât eu cat si ea eram divortati si ne-am pus împreuna ptr a crea o familie. In 2001 sa născut băiatul tot in Italia. In 2007 ne-am întors in tara unde împreuna am deschis un restaurant. Precizez ca in perioada in care am stat in Italia am cumpărat doua terenuri din banii strânși. Terenurile au fost cumparate pe numele ei ptr ca eu aveam acte Italienești si la vremea aceea nu puteam cumpara pe numele meu. Deci in anul 2007 ne-am întors in tara ea a plecat in luna Februarie cu copilul si a deschis firma pe numele ei iar eu am plecat in luna Martie dupa ce am achitat ce mai era ( facturi mai aveam
salariu de luat si alte lichidări) Am deschis un restaurant pe profil Italian care nea mers foarte bine si bine in prezent. Din anul 2010 au început probleme in familie pe baza alcoolului si certuri in familie. Erau perioade si perioade. In 2013 ne-am mutat in casa pe care am construit-o cu banii de pe vânzarea unui teren si banii produși din restaurant. Din anul 2016 sau intensificat certurile si câteva infidelități din partea ei. Care sfârșitul lui 2017 a devenit un calvar numai beata ( are si un tratament cu Xanax si alte pastile de calmare) plus ca am prins-o cu doua persoane, pe care le-a văzut si fiul meu cat eu eram la restaurant( nu cu ei amândoi odată intr-o zi unu in alta altu) pe care fiul meu ia gasit in casa. Acum aflând toate astea,scandaluri la care tot pe mine scotea vinovat plus ca fiul meu nu mai rezista de certurile

pe care le provoca ea si vroia sa plece de acasă. Sa ajuns la ceva insuportabil sarea mai mereu cu pumnii pe mine ca sa ma provoace. Totul a culminat cu angajarea unei ospătărițe cu care concubina avea o relație cu tatăl ei( un bețiv care a făcut si pușcărie si lucrează la ADP).
Aici m-am certat cu concubina ca sa o dea afara. Concubina din orgoliu sa dus la Poliție si mi-a făcut plângere sa părăsesc domiciliu (unde nu am mutație). Am părăsit domiciliul, în aceeași zi mi-a desfăcut si contractul de munca. Eu ne având unde sa ma duc m-am întors la părinți in București. Toate acestea sau întâmplat in Pitesti.
Ce ma sfătuiți
Toate au fost pe numele ei. De ce? Pentru ca din căsătoria anterioară la care sunt divorțat am un fiu. Ea a venit cu rugămintea sa nu trec nimic pe numele meu ca sa nu profite si celălalt fiu din căsătorie.
V-am prezentat pe scurt ar fi mult mai mult de spus.
Va mulțumesc si va rog datimi o soluție.