nu as vrea sa ma precipitez el imi tin ecelelalte dosare si deja iam platit tot.eu doar vroiam sa stiu daca e normal asa ceva daca tatal copilului meu a actuat corect daca are sanse pt ca eu nu gasesc normal un om care nu sainteresat niciodata de copilul sau ii pun plangere penala de abandon de familie elmerge plateste repede tot si dupa aia pretinde sai platesc eu atatia bani sai platesc avocatul?
buna ziua am pus o plangere de abandon de familie dupa sfatul avocatului deoarece tatal copilului meu nu a platit pensia alimentara din anul 2008 pana in2011.in ianuarie 2011 a platit dupa care nu a platit iar timp de 6 lunicand am pus planerea am fost si a oplatit repede asa ca s-a hotarat neinceperea urmaririi penale.rezulta ca cel in cauza mi a pus acum alt proces pe langa cel de paternitate si cel de reincredintare a minorului pe care mi la ous in ianuarie dupa ce mia platit pensia ca sa faca dovada ca el este bun tata .procesul pe care mi l-a pus ultima data cere ca eu sa-i platesc prejudiciile si avocatul 4000RON deoarece afirma el ca el nu a savarsit abandonul de familie si din cauza plangerii mele a trebuit sa angajeze un avocat pt ca el nu stie de legi .ce pot faceeu pt ca avocatul meu pana in moment nu mia dat nici o solutie