avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 798 soluții astăzi
Forum Activitate marcu1985

Activitate marcu1985

Răspuns la discuția Pot fi acuzat de complicitate?
Va multumesc pentru raspunsuri.... dupa ultima postare pot spune cu adevarat ca m-am linistit, si din toata experienta am invatat ca uneori nu toata lumea merita sa fie ajutata, desi asta am fost invatat sa fac.
In primul rand vreau sa mentionez ca nu am avut niciodata probleme cu legea, o simpla amenda de circulatie. Cat despre instigatie nu cred ca poate fi vorba, mi-am dat seama ca acest individ ar putea comite o infractiune dupa ce am dat un search pe google cu numele lui si am descoperit un forum unde doua persoane discutau ca au fost inselate de el. Stiu ca acest "prieten" si-a deschis de curand o firma a lui, iar impicarea mea a fost la rugamintea lui strict de a-l transporta.
Singurul lucru pe care m-i la spus inainte sa il transport, a fost acela ca a gasit un potential client (in sensul bun al cuvantului)si vrea sa mearga sa semneze un contract de colaborare. Cand am ajuns acolo ei au mers in casa sa discute iar eu am ramas la masina tim de 1/2 ora dupa ce s-a intors am urcat in masina si ne-am intors.
Multumesc pentru raspunsuri, dar sper totusi sa faca pana la urma teropanele, o sa va tin la curent in octombrie ca ceea ce s-a intamplat
De ajutat cu ceva clar nu mai poate fi vorba, voiam doar sa stiu in cazul in care...., dat fiind faptul ca l-am transportat eu...
Buna ziua, imi putesti spune va rog daca pot fi acuzat de complicitate daca l-am dus cu masina pe un asa zis "prieten" sa incheie un contract de vanzare termopane?
Nu am participat sub nici o forma la incheierea contractului de vanzare cumparare, nu am vazut cand s-au dat si primit bani. Am inteles ca acest "prieten" al meu a mai inselat cateva persoane, dar nestiind ce a facut inainte am zis ca il duc eu cu masina pana intr0un sat din apropiere pt ca nu avea cu ce sa se deplaseze. Acum am emontii ca nu ii va pune nici acestui client termopanele si poate voi fi acuzat de complicitate.