punct_0 a scris:
Hello!
Si eu bantui pe acest forum si tot citind diversele postari, am ajuns la concluzia ca sunt sub 0...asa ca va fi cu atat mai dificil, dar ma incurajeaza ca mai este un an.
in alta ordine de idei, ma bag si eu in cursa.
Recomandarile urmatoare mai sunt valabile?
DREPT CIVIL
1. Gabriel Boroi - Drept civil. Partea generala. Persoanele, Ed. Hamangiu
2. Corneliu Birsan - Drept civil. Drepturile reale principale, Ed. Hamangiu
3. Constantin Statescu, Corneliu Birsan - Drept civil. Teoria generala a obligatiilor, Ed. Hamangiu
4. Francisc Deak - Tratat de drept civil. Contracte speciale - vol I, II, III , Ed. Universul Juridic
5. Francisc Deak - Tratat de drept succesoral, Ed. Universul Juridic,
DREPT PROCESUAL CIVIL
1. Mihaela Tabarca - Drept procesual civil. Vol.I - II. , Ed. Universul Juridic
DREPT PENAL
1. Constantin Mitrache, Cristian Mitrache - Drept penal roman. Partea generala, Ed. Universul Juridic
2. Tudorel Toader - Drept penal roman. Partea speciala, Ed. Hamangiu
DREPT PROCESUAL PENAL
1. Ion Neagu - Tratat de procedura penala. Partea generala, Ed. Universul Juridic
2. Ion Neagu - Tratat de procedura penala. Partea speciala, Ed. Universul Juridic
...eu mai intai trebuie sa procur materialele#-o
spor la invatat!
avand in vedere ca a intrat in vigoare noul cod civil, mai sunt valabile cartile de mai sus pt drept civil? sau au aparut altele noi?
Hello!
Si eu bantui pe acest forum si tot citind diversele postari, am ajuns la concluzia ca sunt sub 0...asa ca va fi cu atat mai dificil, dar ma incurajeaza ca mai este un an.
in alta ordine de idei, ma bag si eu in cursa.
Recomandarile urmatoare mai sunt valabile?
DREPT CIVIL
1. Gabriel Boroi - Drept civil. Partea generala. Persoanele, Ed. Hamangiu
2. Corneliu Birsan - Drept civil. Drepturile reale principale, Ed. Hamangiu
3. Constantin Statescu, Corneliu Birsan - Drept civil. Teoria generala a obligatiilor, Ed. Hamangiu
4. Francisc Deak - Tratat de drept civil. Contracte speciale - vol I, II, III , Ed. Universul Juridic
5. Francisc Deak - Tratat de drept succesoral, Ed. Universul Juridic,
DREPT PROCESUAL CIVIL
1. Mihaela Tabarca - Drept procesual civil. Vol.I - II. , Ed. Universul Juridic
DREPT PENAL
1. Constantin Mitrache, Cristian Mitrache - Drept penal roman. Partea generala, Ed. Universul Juridic
2. Tudorel Toader - Drept penal roman. Partea speciala, Ed. Hamangiu
DREPT PROCESUAL PENAL
1. Ion Neagu - Tratat de procedura penala. Partea generala, Ed. Universul Juridic
2. Ion Neagu - Tratat de procedura penala. Partea speciala, Ed. Universul Juridic
...eu mai intai trebuie sa procur materialele#-o
spor la invatat!
CH Beck (mie imi place mult formatul) din 10.10.2011. important e sa contina L 202/2010.
[ link extern ]
lylysor1987 a scris:
buna!va rog sa-mi recomandati si mie un cod penal cu an aparitie si editura care este in vigoare.k dupa atatea schimbari nu stiu dupa care sa invat.ms anticipat
[ link extern ]