avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 450 soluții astăzi
Forum Activitate sheillazuzu

Activitate sheillazuzu

Răspuns la discuția Admitere INM august 2011
Ca pana la urma conteaza cati au intrat de la institutia respectiva nu cati au participat....
ionel_ududec a scris:

Executron a scris:

Pai cum domnu? Doar daca iei nr admisi raportati la nr inscrisi, dar mi se pare irelevanta statistica asta...

Relevant e nr de admisi de la o facultate, raportat la numarul de locuri si univ bucuresti are peste 25% pe cand Academia de politie are in jur de 12-13%...

Si da, sunt impartial pentru ca eu am terminat Romano-Americana... Care e in top :dance3::confused:

daca de la una participa 1000 si intra 100, iar de la alta participa 10 si intra 10...care e prima? cum au calculat ei e cel mai bine :D

Nu va mai contraziceti degeaba pt ca Universitatea Bucuresti este pe primul loc si asa a fost in toti anii din 2005 pana in prezent. A "dat" cei mai multi magistrati, fiind si eu un "exemplar" reusit:thumbup:
Andra Maria a scris:

sheillazuzu a scris:

Andra Maria a scris:

m-am uitat un pic pe tabelul final. cautam pe cineva. si am vazut ca e o fata care a picat cu 80 la prima grila. groaznic.#-o

Da, dar mai este o persoana care a picat cu 82 la grile si o persoana care a intrat cu 72 la grile, asta cum ti se mai pare?
Dezastruos...

nici nu stiu ce sa zic.
bravo celui cu 72.
pentru cei cu 80 si 82 e trist.

examenul asta a fost plin de surprize si de situatii inedite!n-a mai existat asa diferenta la niciun examen, au fost destui care au intrat desi erau sub linie dupa grile, bravo lor si sincere pareri de rau pt ceilalti
Andra Maria a scris:

m-am uitat un pic pe tabelul final. cautam pe cineva. si am vazut ca e o fata care a picat cu 80 la prima grila. groaznic.#-o

Da, dar mai este o persoana care a picat cu 82 la grile si o persoana care a intrat cu 72 la grile, asta cum ti se mai pare?
Dezastruos...
Andra Maria a scris:

sa stiti ca azi am obtinut adeverinta cu acele contraventii de la DITL Sector 6. deci am deschis drumul. care mai stati in sect 6, mergeti cu incredere, ca acum stiu ce trebuie sa va dea. sediul este pe str. Virtutii, undeva pe langa Sir.

Cate zile a durat pana ti-au eliberat sa stiu sa ii stresez si eu p-astia de la sector 4? si zi-mi exact ce ti-au scris pe adeverinta, te rog
rino83 a scris:

simeria a scris:

a primit careva mail de confirmare privind admiterea la camin?

Da ! :)

@ Sheillazuzu : Trebuie sa parcurgi urmatorul traseu de cabinete , nu neaparat in aceasta ordine : neurologie, ORL, oftalmologie, psihiatrie, EKG, chirurgie (dar pe usa scrie si ginecologie, dar intram intr-un domeniu pe care nu-l stapanesc, chiar nu stiu ce se intampla inauntru cu fetele :D), recoltare sange, medicina interna ( neaparat dupa EKG)...nu stiu cati dintre candidati sunt fara nicio afectiune sau fara nicio carenta, eu am vazut mai multi care au primit cate o recomandare din partea doctorilor(inclusiv eu, un consult oftalmologic :D), dar asta nu cred ca are vreo influenta asupra validarii rezultatului.
Mda, si la sfarsit faci plata, ca orice cetatean de buna credinta.:)

Multumesc mult de tot!!!!
Andra Maria a scris:

cine a mai fost azi la vizita medicala?

ce ati facut la vizita medicala? ziceti-ne si noua, va rugaaaaam!!!ati platit acolo taxa? oare daca ma gaseste anemica vor zice ceva?
Andra Maria a scris:

care e ultima zi de depus dosarul?

Cred ca pe joi sau vineri saptamana viitoare le trimit, eu azi am intrebat ca sa stiu daca pot depune la tribunal adeverinta sau la csm si mi-au zis ca miercuri sigur mai sunt la ei si crede ca si joi
chrisie_08 a scris:

Eu mi-am luat de la administratia financiara de pe la urmari si executari silite o hartiuta pe care scrie ca nu am avut sanctiuni contraventionale, dar e pe 2009-2011.nu l-am inclus si pe 2008.sper sa nu ma sune sa ma trimita sa aduc alta hartie.doamna la care am depus dosarul nici nu s-a uitat la ce am pus eu acolo in dosar!

Nici la mine, doar mi-a cerut actele pt depunere. In fond nu e interesul lor ci al CSM-ului...
dyanna a scris:

Salut.
Mi-am depus dosarul zilele trecute. Am avut o adeverinta de la primarie, de la biroul amenzi in care mi-au scris ca nu am avut amenzi contraventionale in perioada august 2008-august 2011. Doamna de la tribunal a fost f draguta si a sunat de fata cu mine la CSM si a intrebat iar cei de acolo i-au spus ca este suficienta adeverinta aia.

Si eu am fost azi sa-mi depun dosarul la Tribunalul Bucuresti. Am fost prima spre surprinderea mea. Si eu am fost la administratia financiara la sector 4 la amenzi am depus o cerere pt adeverinta aceea la care am atasat si anuntul CSM-ului, le-am spus ce doresc sa mentioneze in cerere si sa fie pe perioada 01 ianuarie 2008-26 sept 2011. M-a si verificat, au vazut ca nu am sanctiuni aplicate,sper sa imi scrie pe adeverinta ce am solicitat cum ca nu am comis contraventii si nu mi-au fost aplicate sanctiuni contraventionale. Au zis ca in mod normal imi dau raspunsul in 30 de zile dar fac tot posibilul sa mi-l dea sapt viitoare. Am sunat la CSM, m-au intrebat daca mi-au zis ca-mi elibereaza adeverinta si am depus la dosar cererea cu nr, de inregistrare de la administratie urmand sa le duc raspunsul direct la CSM. Aviz "amatorilor" din Bucuresti, cel putin pe sectorul 4. Si am depus si cazier fiscal pt siguranta.