Executron a scris:
Pai cum domnu? Doar daca iei nr admisi raportati la nr inscrisi, dar mi se pare irelevanta statistica asta...
Relevant e nr de admisi de la o facultate, raportat la numarul de locuri si univ bucuresti are peste 25% pe cand Academia de politie are in jur de 12-13%...
Si da, sunt impartial pentru ca eu am terminat Romano-Americana... Care e in top :dance3::confused:
daca de la una participa 1000 si intra 100, iar de la alta participa 10 si intra 10...care e prima? cum au calculat ei e cel mai bine :D
sheillazuzu a scris:
Andra Maria a scris:
m-am uitat un pic pe tabelul final. cautam pe cineva. si am vazut ca e o fata care a picat cu 80 la prima grila. groaznic.#-o
Da, dar mai este o persoana care a picat cu 82 la grile si o persoana care a intrat cu 72 la grile, asta cum ti se mai pare?
Dezastruos...
nici nu stiu ce sa zic.
bravo celui cu 72.
pentru cei cu 80 si 82 e trist.
m-am uitat un pic pe tabelul final. cautam pe cineva. si am vazut ca e o fata care a picat cu 80 la prima grila. groaznic.#-o
sa stiti ca azi am obtinut adeverinta cu acele contraventii de la DITL Sector 6. deci am deschis drumul. care mai stati in sect 6, mergeti cu incredere, ca acum stiu ce trebuie sa va dea. sediul este pe str. Virtutii, undeva pe langa Sir.
simeria a scris:
a primit careva mail de confirmare privind admiterea la camin?
Da ! :)
@ Sheillazuzu : Trebuie sa parcurgi urmatorul traseu de cabinete , nu neaparat in aceasta ordine : neurologie, ORL, oftalmologie, psihiatrie, EKG, chirurgie (dar pe usa scrie si ginecologie, dar intram intr-un domeniu pe care nu-l stapanesc, chiar nu stiu ce se intampla inauntru cu fetele :D), recoltare sange, medicina interna ( neaparat dupa EKG)...nu stiu cati dintre candidati sunt fara nicio afectiune sau fara nicio carenta, eu am vazut mai multi care au primit cate o recomandare din partea doctorilor(inclusiv eu, un consult oftalmologic :D), dar asta nu cred ca are vreo influenta asupra validarii rezultatului.
Mda, si la sfarsit faci plata, ca orice cetatean de buna credinta.:)
cine a mai fost azi la vizita medicala?
care e ultima zi de depus dosarul?
Eu mi-am luat de la administratia financiara de pe la urmari si executari silite o hartiuta pe care scrie ca nu am avut sanctiuni contraventionale, dar e pe 2009-2011.nu l-am inclus si pe 2008.sper sa nu ma sune sa ma trimita sa aduc alta hartie.doamna la care am depus dosarul nici nu s-a uitat la ce am pus eu acolo in dosar!
Salut.
Mi-am depus dosarul zilele trecute. Am avut o adeverinta de la primarie, de la biroul amenzi in care mi-au scris ca nu am avut amenzi contraventionale in perioada august 2008-august 2011. Doamna de la tribunal a fost f draguta si a sunat de fata cu mine la CSM si a intrebat iar cei de acolo i-au spus ca este suficienta adeverinta aia.