avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 858 soluții astăzi
Forum Activitate Adina_83

Activitate Adina_83

Răspuns la discuția cazul ciorogarla!
Stiu ca de gratiere nici nu se poate pune problema,dar am ramas cu dubii,dat fiind ca cel care i-a instigat la calcare de consemn(comandantul pazei)a fost condamnat la 1 an de inchisoare,iar,militarii care erau obligati sa il asculte,si au calcat consemnul,au fost condamnati la 3 ani de inchisoare!!!Daca este calcare de consemn,nu este la fel pentru toti?Va multumesc!
Motive f.intemeiate?Cum ar fi???Va intreb asta pentru ca la proces nu a contat nici ca are un copilas de 2 ani,nu a contat nici ca este singurul care lucreaza si intretina familia,nu a contat nici ca a fost instigat la calcarea consemnului,instigat de catre comandantul de paza(cel de care soldatul trebuie sa asculte fara doar si poate)...deci,ce motive mai intemeiate de atat pot exista?Multumesc!
O ultima intrebare as mai avea....este posibil,intr-un fel sau altul,sa iasa din inchisoare mai devreme de termen(excluzand eliberaea conditionata)?Adica....mai este vreo portita,ceva,de care ne putem ajuta ca sa il scoatem de acolo???Suntem disperati,el nu rezista acolo 3 ani......Va multumesc!
Va multumesc din suflet pentru raspunsuri!
multumesc mult pentru raspuns!!!auzisem ca daca esti condamnat pentru calcare de consemn,trebuie sa ispasesti toata pedeapsa,pentru ca nu ai dreptul la eliberare conditionata!!!imi puteti spune,va rog,daca au voie sa-l incarcereze in aceeasi celula cu detinuti periculosi sau extrem de periculosi(criminali,violatori s.a.m.d)?multumesc anticipat?
buna seara!am si eu nevoie de un sfat....presupun ca stie toata lumea despre cazul Ciorogarla,UM din care s-a furat armament.Vroiam sa stiu,un soldat condamnat la 3 ani de inchisoare pentru incalcare de consemn,poate cere eliberare conditionata???va rog mult,ajutat-ma!!!Multumesc anticipat.