Am uitat sa specific ca pretul total al televizorului nu la prezentat si noi trebuia in final sa platim de trei ori pretul asta nu nea convenit acasa ajunsi am citit contractul.
Poate o sa ne inteleaga pentru ca eu am intrebat ce sunt atatea semnaturi de vreo 4 ori la care mia zis sa semnez ca nu am semnat niciodata atata si printe ele am semnat ca renuntam la cele14 zile . Iar cand eu am amintit mia zis ca de fapt eu am renuntat la cele 14 zile de ragaz. .Sigur ca m-am enervat foarte si i-am pomenit ca nu imi face bine la sanatate pentru ca sufar de glaucom cu dezlipire de retina si imi creste tensiunea . .Asteptam raspunsul si va multumesc pentru sfaturi.
Este vorba de un credit de consum pentru achizitii .In contract scrie ca pretul de achizitie al bunului va fi achitat de catre Creditor direct Vanzatorului, in baza facturii de vanzare emise de catre Vanzator catre imprumutat si a prezentului contract.Inainte de semnare nu am primit un exemplar pe care sa il citim , ce ma deranjat foarte tare a fost graba la semnat fara nici o explicatie .Suma totala ne deranjeaza pentru ca ne scoate cu un pret mult mai mare de cat pretul televizorului si dobanda este foarte mare.Cred ca este mai bine sa renuntam acuma de cau sa intram in imposibilitatea de plata a contractului.
Buna ziua. Este vorba despre un contract cu banca pentru cumpararea unui televizor . In seare zilei de 04. 11.11 am mers la banca sa semnam contractul era si seara pe la ora 18 acolo am fost grabiti sa semnam fara sa fim lasati sa citim ce stipula contractul. Dupa ce am ajuns acas am citit si si nea cam trecut fiorii cand ne-am dat seama ca am fost prostiti.Luni in data de 06 11.11 am prezentat cu cererea de reziliere a contractului la care am primit numar de inregistrare . Am anuntat magazinul sa nu ne comande marfa pentru ca renuntam la contract si am fost si la Protectia Consumatorului. La banca ni sa spus ca nu putem renunta la contract ca ei au alocat banii pentru noi dar cand ca noi am anuntat vineri seara am semnat iar luni la prima ora am mers cu cererea.Nu am intrat in posesia bunului nu am semnat nimic in afara de contract banca ce ne poate face?Va rugam sa ne dati un sfat.. ce se mai poate face. Va multumesc .