Suma aceea de bani a fost primita ca norma de echipare(in M.A.I. se acorda o data pe an aceasta norma).Am depus de la banca extrasul de cont de unde reiese ca am contractat o descoperire de card,adeverinta de la servici de unde reiese suma de 5100 lei primita,chitanta de la restaurant de unde reiese ca am achitat suma de 1000 lei avansul pt petrecerea de nunta,,chitanta pt avansul formatiei muzicaale de 500 lei
Buna ziua
In septembrie 2007 m-am casatorit iar in aprilie 2009 am divortat.In urma nuntii am obtinut o suma de bani pe care i-am folosit pt achizitionarea unor bunuri casnice in valoare de 7200 lei.La aceasta suma am mai contribuit eu cu o suma de 5100 lei primita de la servici.Pt realizarea nuntii am facut o linie de credit in valoare de 8000 lei.In urma partajului am fost obligat la plata a 4000 lei drept sulta si cheltuieli de judecata.Mentionez ca nu s-a tinut cont de suma adusa de mine de 5100 lei si nici de faptul ca nunta a fost facuta exclusiv din banii mei luati credit pt care am depus actele necesare.Am vreo sansa ca in urma recursului sa obtin o micsorare a sumei sau sa se renunte la sulta respectiva si sa impartim bunurile in vreun fel???