Multumesc pentru raspuns. Un avocat specializat in ce anume, daca imi puteti zice ? :) Drept civil? Aveti si o recomandare. Iar "consultatia" ma costa si ea. De asta am venit pe forum, sa stiu daca am posibilitatea de a castiga fara sa platesc si sa aflu ca nu am. Mersi
Am imprumutat pe fratele unui prieten foarte bun cu o suma destul de mare de bani (aprox 3000 $). Asta se intampla prin noiembrie 2010. Cum nu am avut o vreme nevoie de ei, nu am spus nimic pentru ca voiam sa isi rezolve omul problemele. Primul termen a fost februarie 2011 iar ultimul termen a fost 15 iunie. Nu am primit decat o mica parte din ei.
Acum insa am nevoie de banii respectivi insa persoana in cauza ma tot amana. Il pot actiona in instanta doar cu arhivele de pe messenger -in convorbirile cu prietenul meu si discutiile/apelurile telefonice de la prieten si fratele lui (in conditiile in care convorbirile se inregistreaza - dar as avea acces la ele in instanta?). De asemenea - pot cere si despagubiri, pentru ca eu l-am ajutat, dar el mi-a provocat probleme - pentru ca nu am primit banii cand aveam nevoie.
In cel mai bun caz, daca nu se poate cum am mentionat mai sus, dar as reusi in cele din urma sa l conving pe frate sa vina ca martor, avand incredere in bunacredinta a lui, am vreo sansa?