avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 651 soluții astăzi
Forum Activitate andreidamy

Activitate andreidamy

am lucrat la un magazin alimentar timp de 3 luni. cand am preluat gestiunea s-a facut un inventar dar nu am stiut rezultatul inventarului si nu am semnat nici un act referitor la inventar. ca gestinari eram eu si patronul. am fost angajat cu un contract de 4 ore / zi dar eu lucram 14 ore)7-21)/zi 2 zile si 2 zile eram liber deci lucram intre 36/56 ore/saptamana. dupa 3 luni s-a facut iar inventar si a iesit lipsa 2800 lei)acesta a fst facut in prezenta contabilului care a scris pe un caiet de matematica numaratarea si rezultatul de -2800 lei si am semnat pe foi unde a scris -2800 lei). i-am spus ca 800 am dat eu pe datorie si nu am notat si nici nu i-am spus pana la inventar. mi-am recunscut vina si i-am spus ca ii voi plati pana la salariul urmator dar mi-a luat cheile imediat si de a 2 zi nu m-am mai dus la munca. acum m-a amenintat ca imi desface cntractul de munca cu litera "i" si se duce la politie si ma acuza de furt din gestiune. va rg sa-mi spuneti ce se poate intampla in acest caz. astept raspuns urgent. va multumesc mult.