Buna ziua!
As dori sa fac un Credit Ipotecar. Problema este ca sunt plecat din tara si nu pot avea concediu mai mult de 3 saptamani consecutive. Din cate am inteles de la banca, durata creditului este de aprox trei saptamani(pana il obtin), dar dupa aceea nu mai am timp sa gasesc apartamentul . Ideea este, daca aplic pentru credit, pot sa las procura ca sa se ocupe altcineva mai departe de restul, adica de gasirea si cumpararea apartamentului? Va Multumesc frumos!
In momentul in care mi-au zis sa ma duc la Bucuresti sa imi fac investigatiile, mi-au spus ca daca acolo mi se da acceptul totul va fi bine si la urmatoarele angajari voi fi primul sunat. Dupa ce m-am intors cu raspunsul de la Bucuresti mi s-a spus ca trebuie sa ma vada si cei de la medicina muncii, raspunsul analizelor facute fiind pozitiv. Adica apt de munca. Eu cred ca Medicina Muncii nu poate sa treaca peste un Dr. Prof. Univ.
Buna ziua! As dori sa incep in a va spune pe scurt problema cu care ma confrunt.
Am fost sunat de o firma pentru un eventual interviu. M-au dus la interviu, ni s-a dat un test si apoi peste cateva luni am fost sunat din nou sa ma prezint din nou, de data aceasta ptr protectia muncii. Cand am ajuns acolo, am avut surpriza de a afla ca sunt chemat pentru analize. Am intrat in Cabinet si Doamna Doctora a constatat ca am fost operat la inima, explicandu-i despre ce este vorba. Dansa m-a indrumat la un control, pentru a vedea daca sunt apt sau nu. Asa am si facut. M-am dus la Bucuresti, la un Dr. Prof. Univ si dansul mi-a pus parafa ca sunt apt pentru acel post. M-am intors la firma respectiva cu documentul care atesta ca sunt apt de munca, dar ezita a ma suna din nou deoarece ei considera ca mai trebuie sa ma vada si cei de la medicina muncii. Cu toate ca eu stiu ca peste un Dr. Prof. Univ nu se trece. Firma respectiva au inceput sa mai angajeze, pe mine ne mai sunandu-ma nici pana in acest moment. Va rog sa imi spuneti unde as putea sa fac reclamatie, sau ce pot face in aceasta privinta, deoarece consider ca mi se face o mare nedreptate, eu fiind apt pentru munca.
Va multumesc
Nu, firma nu are datorii. E pe 0. Numai ca eu nu mai sunt de acord sa dau niste bani sa o inchid atata timp cat eu nu am mai activat acolo si ei au facut ce au vrut. Daca anunt la ORC ca vreau sa renunt la functie fara acordul lor, se poate??? Ideea este ca eu nu vreau sa contribui financiar la scoaterea mea din acte, sau la inchiderea firmei, deoarece acum 2-3 luni am ajuns la acord verbal ca eu sa plec, ei strang bani pentru a ma scoate din acte. ceea ce nu s-a intamplat.
Eu am o problema personala la care vreau cateva sfaturi daca se poate.
In luna aprilie 2011 am deschis o firma cu 2 baieti. Toate bune cateva luni intre noi, pana cand eu am luat hotararea sa ma despart de ei, doar verbal in momentul de fata, deoarece asociatii mei ar fi vrut sa platesc eu jumate, iar firma jumate costurile scoaterii mele din acte. Am omis sa va spun ca eu sunt Administratorul acelei firme.
Acum ptr ca firma nu merge, ei vor sa o inchidem, eu nu am mai fost la firma de vreo 2-3 luni de zile, iar actele ptr bilantul firmei trebuiau semnate de catre mine, iar eu am refuzat. ei ma ameninta ca ma dau in judecata ca nu am semnat actele.
Ce as putea face eu in cazul de fata sa ies din acte, dar fara sa mai am vreo legatura cu ei??
astept raspuns si intrebari daca este cazul